Ειδήσεις

“Οι λαοί μετράμε νεκρούς και οι άλλοι μετράν τα κέρδη τους!”

Εκφράζουμε την θλίψη και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων από τη σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους.

Εδώ και τώρα να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες τους. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας. Να μην συγκαλυφθεί τίποτα!

Η οργή μας ξεχειλίζει! Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τις ανθρώπινες ζωές που χάνονται με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Που ήταν το κράτος και οι κυβερνήσεις όλα αυτά τα χρόνια που οι εργαζόμενοι του σιδηροδρόμου προειδοποιούσαν για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στις υποδομές του δικτύου! Πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων;

Τραγική συγκύρια για το λαό μας που αυτές τις μέρες τα σωματεία συνεχίζουν τη συλλογή υλικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας, θύματα των κερδών των κατασκευαστικών εταιριών, να αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι λαοί μετράμε νεκρούς και οι άλλοι μετράν τα κέρδη τους!

Καλούμε  όλους τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να συνδράμουν άμεσα στην έκκληση για αιμοδοσία Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για τις ανάγκες των τραυματιών.

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button