Ανακοινώσεις

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΣΤΗ ΓΑΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ του ΚΚΕ(μ-λ)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ

Σάββατο 4 Νοέμβρη, 11:00 π.μ στην Κεντρική Πλατεία

Καθώς το σιωνιστικό-φασιστικό κράτος του Ισραήλ συνεχίζει το αιματοκύλισμα του λαού της Παλαιστίνης, με τους νεκρούς να πλησιάζουν τις 10.000 εκ των οποίων οι μισοί είναι παιδιά.

Καθώς η λεγόμενη διεθνής κοινότητα και η «πολιτισμένη Δύση», με μπροστάρηδες τους φονιάδες των ΗΠΑ, προσποιείται πως ενδιαφέρεται για τους άμαχους ενώ ανέχεται, καλύπτει και υποστηρίζει τη γενοκτονία.

Καθώς με το αίμα των παιδιών της Γάζας σχηματίζεται ένα επικίνδυνο πεδίο ανταγωνισμού των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ-Ρωσίας-Κίνας), στο οποίο σπεύδουν να πάρουν θέση περιφερειακοί παίχτες και εξαρτημένες χώρες…

…Ο ηρωικός αγώνας του Παλαιστινιακού λαού αναδεικνύεται σαν η αιχμή του δόρατος της πάλης των λαών όλου του κόσμου για λευτεριά και ειρήνη. Η αλληλεγγύη σ’ αυτόν τον αγώνα, η απαίτηση για άμεσο σταμάτημα της σφαγής, η υποστήριξη και η δικαίωσή του είναι ανάγκη και καθήκον των λαών όλου του κόσμου. Είναι το δικό μας πεδίο συγκρότησης ενός μετώπου πάλης ενάντια στη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού ιμπεριαλιστικού συστήματος.

Οι μαζικές διαδηλώσεις που έγιναν και στην πόλη μας πρέπει να βρουν συνέχεια. Σ’ αυτή τη βάση και μ’ αυτή την αναγκαιότητα το ΚΚΕ(μ-λ), ύστερα και από την παρέμβαση-καταγγελία της γενοκτονίας που έκανε την Τρίτη 31 Οκτώβρη, καλεί σε νέα συγκέντρωση το Σάββατο 4 Νοέμβρη στις 11:00 π.μ. στην κεντρική Πλατεία. Για να βροντοφωνάξουμε:

  • Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ! ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!
  • ΕΞΩ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΗΠΑ – ΝΑΤΟ- ΕΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
  • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΚΚΕ(μ-λ)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button