Εκδηλώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΥΣΑΣ

Μια ακόμη καταπληκτική εξωτερική αιμοδοσία σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο.

Με τη χάρη της Αγίας Φωτεινής που σε λίγες ημέρες εορτάζει (Κυριακή στις 26) και με τη μεγάλη συνδρομή των εθελοντών συγκεντρωθήκανε εξήντα (60) συμπολίτες μας και κριθήκανε ότι μπορούσανε να αιμοδοτήσουνε οι πενήντα εννέα (59).

Να ευχαριστήσουμε άπαντες για αυτή την επιτυχία αφού αποτελεί και στόχο-επίτευξη ρεκόρ στα τόσα έτη που λειτουργεί η συγκεκριμένη ομάδα και τοποθεσία.

-Να ευχαριστήσουμε ειδικά τον εθελοντή ιατρό μας και μέλος του συλλόγου μας, τον Βασίλη τον Παπαδόπουλο, που μας διέθεσε το απόγευμά του σε μια μέρα που είχε ρεπό και την ευκαιρία να ξεκουραστεί και παρόλα αυτά ήρθε για να επιστατήσει σε ακόμη μία εξωτερική μας δράση.

-Να ευχαριστήσουμε τα κορίτσια-νοσηλεύτριες την Αλίκη, την Μαρία και την Βαία, και τον Γιώργο τον οδηγό, της διεύθυνσης αιμοδοσίας Ξάνθης για την βοήθεια και υποστήριξη τους σε ένα άκρως παραγωγικό απόγευμα Τετάρτης.

-Να ευχαριστήσουμε τον πατέρα Θωμά της Αγίας Φωτεινής για την μεγάλη βοήθεια που μας προσφέρει κάθε φορά. Αποτελεί γεγονός ότι πολλοί εθελοντές της Νέας Χρύσας αιμοδοτούνε λόγω της παρότρυνσής του αλλά και λόγω της αγάπης που θρέφουνε για τον πνευματικό τους πατέρα.

-Να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μοτοσυκλετιστών Ξάνθης «Xanthi Ρiders» για τη δυναμική τους συμμετοχή.

-Να ευχαριστήσουμε επίσης τους μουσουλμάνους εθελοντές αιμοδότες της Παλιάς Χρύσας για την συμμετοχή τους όπως και τον υπεύθυνο της ομάδας κ. Γκιουρχάν Ομέρογλου για την κινητοποίησή τους.

Σε αναμονή του Μαρτίου ο οποίος θα είναι ένας εορταστικός μήνας για την εθελοντική αιμοδοσία, αφού με τη συνδρομή για πρώτη φορά τριών Νοσοκομείων θα πραγματοποιηθούν συνολικά είκοσι δύο (22) εξωτερικές δράσεις αιμοδοσίας, ευχόμαστε σε όλους Καλό τριήμερο Αποκριάς και Καθαρής Δευτέρας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button