Τρίτο Μάτι

Κώστας Χατζημωυσιάδης: “Προστατέψτε μας,προστατέψτε τους ηλικιωμένους μας, προστατέψτε τις γυναίκες που πηγαίνουν μόνες τους να ανάψουν ένα κεράκι στο παιδί τους, στους ανθρώπους τους”

Τους τελευταίους μήνες παρατηρούμε πολλά επεισόδια με ηλικιωμένους οι οποίοι πηγαίνουν στα νεκροταφεία της Ξάνθης και να δέχονται επίθεση από γνωστούς της περιοχής μας.

Με την τελευταία επίθεση μάλιστα να είναι πολλή επικίνδυνη και σοβαρή αφού χτυπήθηκαν κιόλας πέρα της ληστείας που δέχτηκαν.

Δυστυχώς ηλικιωμένος  που μπορεί να έχει κάποιο παιδί μαζί του, ή δύο ηλικιωμένοι  για να πάνε να ανάψουν ένα κερί στο αγαπημένο τους πρόσωπο, φτάσαμε στο σημείο να λέμε μην πάτε.

Κάποιος που έχει χάσει τον δικό του άνθρωπο και δεν έχει κάποιον νέο για προστασία να πάει στα νεκροταφεία πως θα πάει;

Κάτοικος αυτής της πόλης και χωρίς να θέλω την προσωπική μου αυτοπροβολή γιατί αυτό είναι θέμα για όλους, γιατί όλοι έχουμε έναν δικό μας άνθρωπο εκεί, θα ήθελα να παρθούν μέτρα προστασίας των συμπολιτών μου.

Προστατέψτε μας ,προστατέψτε τους ηλικιωμένους μας, προστατέψτε τις γυναίκες που πηγαίνουν μόνες τους να ανάψουν ένα κεράκι στο παιδί τους, στους ανθρώπους τους.

Ζητώ την άμεση λύση με φύλαξη σεκιούριτι ή άμεση λύση με κάμερες ασφαλείας. Άμεσα προσλήψεις φύλαξης στα νεκροταφεία. Προστατέψτε μας πριν είναι πολύ αργά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΜΩΥΣΙΑΔΗΣ

Ενεργός πολίτης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με επικεφαλής τον Σάββα Μελισσοπουλο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button