Τοπικά νέα

Μία συμβολή (και συμβουλή) για το μέλλον της Υγείας: το παράδειγμα της Κέρκυρας

Ο κυβερνητικός βουλευτής Κέρκυρας κ. Στέφανος Γκίκας, στο προσωπικό του ιστολόγιο, αναφέρει σε ανάρτησή του τον Ιούνιο του 2022:

«Ενώσαμε σήμερα δυνάμεις και πετύχαμε να γίνει αποδεκτή η Τροπολογία που καταθέσαμε στην Βουλή – οι 3 Βουλευτές της Κέρκυρας – με την οποία όλες οι Δομές Υγείας της ΠΕ Κέρκυρας (Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας) εντάσσονται στις Άγονες και Προβληματικές Περιοχές Α’ Κατηγορίας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί παρέχονται επιπλέον κίνητρα στους Ιατρούς, ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο το φαινόμενο των άγονων προκηρύξεων».

Σημειωτέον, ότι οι άλλοι δύο βουλευτές που αναφέρει ο κ. Γκίκας είναι ο κ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ) και ο κ. Δημήτρης Μπιάγκης (ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής)!

Για τους τρεις αυτούς βουλευτές, που προέρχονταν από τρία διαφορετικά κόμματα, ήταν αυτονόητη η ένωση των δυνάμεων για το καλό του τόπου.

Τρεις βουλευτές από τρία διαφορετικά κόμματα κι εδώ, σε ένα φτωχότερο και εξίσου απομακρυσμένο από την Πρωτεύουσα νομό, με μεγάλο (αν όχι μεγαλύτερο) πρόβλημα στις δομές Υγείας.

Αυτό που έγινε στην Κέρκυρα, θα μπορούσε να γίνει και στην Ξάνθη.

Υστερόγραφο

Για του λόγου το αληθές, δείτε εδώ:

https://stefanosgikas.com/%CF%83%CF%84-%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B7-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CF%83/

Για την αντιγραφή

Β. Παπαδόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button