Εκδηλώσεις

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΘΡΑΚΗΣ

ΤσικνοΠέμπτη χθες και από νωρίς οι εθελοντές αιμοδότες μέλη του συλλόγου μας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «Αγάπης», το Σωματείο Εργαζομένων του εργοστασίου των Πλαστικών Θράκης και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», στήσαμε ένα δικό μας γλέντι και το «τσικνίσαμε» με τον συνήθη και περίεργο τρόπο μας…

Οργανώσαμε και συμμετείχαμε σε μια εθελοντική αιμοδοσία μέσα στο εργοστάσιο του Μαγικού μετά από περίπου τέσσερα σχεδόν έτη απουσίας λόγω της πανδημίας.

Συνολικοί συμμετέχοντες στο ιδιαίτερο «γλέντι» μας, ογδόντα τρεις εθελοντές οι οποίοι κατάφεραν και αιμοδότησαν άπαντες.

Σας ευχαριστούμε όλους σας παιδιά για αυτό το δώρο αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ευχαριστούμε το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου των Εργαζομένων για την παρακίνηση των μελών του.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Ομίλου της εταιρείας ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ και την οικογένεια Χαλιορή για τη συνεχή στήριξη της προσπάθειάς μας και την ηθική και ουσιαστική στήριξη των εργαζομένων της αφού τους επιβραβεύει κάθε φορά που αιμοδοτούνε με μία ημέρα άδεια.

Ευχαριστούμε και το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό της διεύθυνσης αιμοδοσίας του «Γεώργιος Παπανικολάου» οι οποίοι δεν υπολόγισαν την ιδιαιτερότητα της ημέρας, αλλά και την απόσταση των διακοσίων χιλιομέτρων (220) χιλιομέτρων να έρθουν αλλά και άλλα τόσα για να επιστρέψουν αυθημερόν και επέλεξαν να την «περάσουνε» μαζί μας.

Να είστε όλοι καλά διότι με τις κοινές μας προσπάθειες ενισχύσουμε και υποστηρίζουμε κάθε φορά τόσο τους διαφόρους πάσχοντες συνανθρώπους μας αλλά και τα Εθνικά μας Αποθέματα σε αίμα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button