Τοπικά νέα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς από την Ξάνθη: “Πετύχαμε πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα”

Από την Ξάνθη δίνουμε το μήνυμα της συνέπειας, της συνέχειας, της σταθερότητας με αυτοδύναμη κυβέρνηση και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δήλωσε την Κυριακή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ.

Στην εκδήλωση  παρευρέθηκαν ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος Χρήστος Μέτιος, ο Αντιπεροφερειάρχης Ξάνθης Κωνσταντίνος Κουρτίδης,  ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης,  ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο πρόεδρος και μέλη της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, μέλη της Νεας Δημοκρατίας, πολιτευτές κ.α

“Πετύχαμε πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα, ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει αυτό. Όλοι όσοι επικαλούνται την αγάπη στην πατρίδα πρέπει να ψηφίσουνε αυτοδύναμη Ελλάδα. Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες, αυτό  είναι το μήνυμα που πρέπει να επικοινωνήσουμε τις επόμενες εβδομάδες όταν και θα κηρυχθούν οι εκλογές” τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς

Αναφέρθηκε στις δύσκολες αποφάσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα 3,5 χρόνια η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

“Σε αυτές τις κρίσεις η χώρα στάθηκε όρθια γιατί είχε μπροστάρη έναν πρωθυπουργό που έπαιρνε όλες τις δύσκολες αποφάσεις. Δεν δίστασε ούτε στιγμή. Η ανθρώπινη ζωή και η κοινωνία ήταν πάνω από οτιδήποτε άλλο. Με μόνο γνώμονα πως θα κρατήσει την κοινωνία όρθια. Ξέρουμε πολύ καλά τη σημασία να υπάρχει ηγέτης που να παίρνει αποφάσεις στα δύσκολα.

Η χώρα ευημερεί. Είναι σε τροχιά ανάπτυξης. Παράγει πλούτο. Με επιστροφή στον άνθρωπο, στην κανονικότητα που χάσαμε από τα μνημόνια.

Το δίλημμα είναι ένα. Δεν είναι μπρος και πίσω. Αλλά ποιος θα είναι ο καπετάνιος που θα πρέπει να συνεχίσει σε δύσκολες καταστάσεις και θα μπορεί να αντιμετωπίσει κρίσεις. ‘Η ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης.

Θα πρέπει ν’ απαντήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους και να δώσουν τη δυνατότητα όλα αυτά που πετύχαμε να έχουν συνέχεια. Να συνεχίσει η χώρα να προχωράει μπροστά.

Κάναμε λάθη, αλλά μάθαμε από αυτά. Υπήρχαν αστοχίες. Παλέψαμε να επανέλθουμε στις σωστές κατευθύνσεις.Πετύχαμε πάρα πολλά και μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Οσοι επικαλούνται την αγάπη στην πατρίδα, πρέπει να ψηφίσουν αυτοδύναμη Ελλάδα. Πρέπει να ψηφίσουν συνέχεια του έργου μας. Πρέπει να δώσουν καθαρή εντολή για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες.

Να δώσουμε το μήνυμα νίκης εδώ στην Ξάνθη. Τις επόμενες εβδομάδες σας καλώ όλους να ξεχυθούμε στα χωριά μας, στις πόλεις μας και να δώσουμε το μήνυμα της συνέχειας και της σταθερότητας για τη χώρα.

Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί.

Να έχει σταθερή κυβέρνηση.

Να δώσουμε τον αγώνα για την πατρίδα μας.”

ΚΓ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button