Τοπικά νέα

Ιρφάν Χατζηγκενέ: Πλήρης αδιαφορία της Διοίκησης Μέτιου για το Νοσοκομείο της Ξάνθης που υποβαθμίζεται συνεχώς

Παγερή αδιαφορία και απόλυτη απάθεια έδειξε η διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ στο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΕ Ξάνθης και δεν είναι άλλο από την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας.

Είναι πλέον κοινώς αποδεκτό και παραδεκτό ότι το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης είναι ελλιπές (και μειώνεται συνεχώς) με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος για την εξυπηρέτηση των ασθενών και την εν γένει παροχή υπηρεσιών υγείας.

Ζητήσαμε λοιπόν, ως παράταξη, με δική μου πρωτοβουλία να γίνει μία ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην οποία να αναλυθούν τα προβλήματα του Νοσοκομείου και το Σώμα να ασκήσει πιέσεις ώστε να βρεθούν λύσεις και να βελτιωθεί η κατάσταση στο νοσηλευτικό μας ίδρυμα.

Ωστόσο, αντί να δούμε το ενδιαφέρον της διοίκησης για ένα τόσο σοβαρό θέμα, είδαμε απάθεια, αδιαφορία και απαξίωση.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την στάση της διοίκησης και κυρίως τη στάση του Περιφερειάρχη σε ένα ζήτημα τόσο σοβαρό για την κοινωνία της Ξάνθης, το οποίο αφορά συνολικά την Περιφέρεια μας, αφού όπως όλοι ξέρουμε όταν ένα Νοσοκομείο δεν λειτουργεί σωστά, επιβαρύνονται και τα υπόλοιπα.

Ας απολογηθεί στους εργαζόμενους (γιατρούς και νοσηλευτές/τριες) του Νοσοκομείου Ξάνθης που πλέον δουλεύουν «στα κόκκινα», αλλά και στους πολίτες της Ξάνθης που στερούνται το δικαίωμά τους στην παροχή υπηρεσιών υγείας!

 

Ιρφάν Χατζηγκενέ

Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβούλιου

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – Περιφερειακή Σύνθεση

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button