Εκδηλώσεις

«Με δράσεις υποστήριξης ξεκινά τη χρονιά ο Σ.Ε.Γ.Ε. στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη»

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Περιφερειακού Παραρτήματος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος – Σ.Ε.Γ.Ε. στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Σ.Ε.Γ.Ε. και η Συμβουλευτική Επιτροπή του Παραρτήματος, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Έβρου και το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, διοργανώνουν μία Εκδήλωση Γνωριμίας με τον Σύνδεσμο στην Αλεξανδρούπολη όπως επίσης και θεματικές συναντήσεις με γυναίκες επιχειρηματίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Η Εκδήλωση Γνωριμίας, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 17:30, στον 3ο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 307, στην Αλεξανδρούπολη, όπου η παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση γνωριμίας, οι γυναίκες επιχειρηματίες τις ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, που θα παρευρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον Σύνδεσμο και το έργο του και τις δράσεις που υλοποιεί και σχεδιάζει να υλοποιήσει το προσεχές διάστημα, για την στήριξη της γυναίκας επιχειρηματία. Επιπλέον, θα γνωρίσουν από κοντά μέλη του Συνδέσμου και φυσικά θα μπορούν να πληροφορηθούν για τοπως μπορούν και οι ίδιες να γίνουν μέλη.

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης 15 και Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν θεματικές συναντήσεις με γυναίκες επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα της Ορεστιάδας και Ροδόπης αντίστοιχα, πάνω σε ποικίλες θεματικές. Οι συναντήσεις αφορούν την Χειροτεχνία και Οικοτεχνία, τον Εναλλακτικό Τουρισμό, την Αγροοικολογία, κ.α.

Οι στοχευμένες δράσεις του Σ.Ε.Γ.Ε. για την ενίσχυση της γυναίκα επιχειρηματία στην Περιφέρεια είναι γεγονός!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button