Αγώνας Σπόρ

Η WESTPAC απέσυρε τις αιτιάσεις της από το Γιαμουρίδη

Φρέσκα νέα για τον Bill Papas της Ξάνθης: 

Η WESTPAC απέσυρε τις αιτιάσεις της ύψους 12.6 εκατομμυρίων ευρώ από τον τέως διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και επιχειρηματικό συνεργάτη των εταιρειών IUGIS και Mazcon (ιδιοκτήτης ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ με κύριο μέτοχο τον Bill Papas ) .
Μάλιστα ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας μέσω του δικηγόρου του George Anton ευχαρίστησε τις Αυστραλιανές αρχές για την συνεργασία. 
Κύριο όπλο του το γεγονός πως δεν γνώριζε τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία πριν την απόκτηση των μετοχών της Ξάνθης ενώ ανέφερε σε υπόμνημα του συγκεκριμένα πως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο παραιτήθηκε από τον σύλλογο και την θέση του διευθύνοντος συμβούλου. 
Θυμίζουμε πως οι μετοχές της ΑΟ ΞΑΝΘΗ παραμένουν δεσμευμένες όπως και οι εγκαταστάσεις από την αρχή ξεπλύματος της Ελλάδας και αυτό ήταν η αιτία που σήμερα οι υπερσύγχρονες δομές του συλλόγου στα Πηγάδια είναι άδειες και έρμαιο ληστών με τα καλώδια χαλκού από τις προβολείς πριν λίγο καιρό να υποκλέπτονται, ενώ η ομάδα διαλύθηκε και σήμερα δεν υπάρχει αναμένοντας το μέλλον της μέσω του Ερασιτέχνη. 
dikisports.blogspot.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button