Τοπικά νέα

Να διασωθεί το κύρος των Θρακικών Λαογραφικών εορτών

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΡ FY ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Προς:​

  1. Δήμαρχο Ξάνθης κ. Τσέπελη Μανώλη
  2. Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούτο Ιωάννη

 

Κοινοποίηση

Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης

 

Λαμβάνοντας υπόψη πληθώρα δημοσιευμάτων του τοπικού τύπου για τις συναυλίες που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης για τις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές 2023 σχετικά με το υβριστικό και σεξιστικό περιεχόμενο των στίχων του τράπερ FY, ζητούμε τη ματαίωση της εν λόγω συναυλίας .

Δεν είναι δυνατόν ένας θεσμός όπως οι ΘΛΕ να προάγουν μέσω του εν λόγω trapper, την υποβάθμιση της γυναίκας με ακατανόμαστες εκφράσεις. Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι η επιλογή από το Κέντρο Πολιτισμού της συγκεκριμένης ημέρας , Παρασκευή 24-2-2023,  όπου  είθισται να δίνεται αργία στα σχολεία προκειμένου να παρακολουθήσουν οι μαθητές τις εκδηλώσεις.

Σας επισημαίνουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.), δεν προχώρησε σε υπογραφή συμφωνητικού με τον εν λόγω καλλιτέχνη στις 3/2/2023 υποστηρίζοντας ότι το μουσικό ρεπερτόριο δε θα πρέπει να έχει υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο.

Ζητούμε άμεσα την ματαίωση της συναυλίας, σε αντίθετη περίπτωση να εισαχθεί ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να αποφασιστεί η ματαίωση της και  να διασωθεί το κύρος των Θρακικών Λαογραφικών εορτών.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΛΥΡΑΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button