Τοπικά νέα

Επίσημη πρώτη συνάντηση για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ξάνθης

Την πρώτη επίσημη συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, Στράτος Κοντός συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Δέσποινα Παρτσαλίδου και Αθανάσιο Χατζηαντωνίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης συζητώντας για αρκετή ώρα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Στράτος Κοντός επισήμανε, από την πλευρά του, ότι θεωρεί μείζονος σημασίας τη συνεργασία μεταξύ Δημοτικής Αρχής και δημοτικών υπαλλήλων, στο πλαίσιο μιας εποικοδομητικής σχέσης που πρέπει να υπάρχειγια την επιτυχή πορεία του Δήμου.

 

Όπως τόνισε, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει τον επίσημο προεκλογικό του αγώνα, χωρίς προηγουμένως να έχει μια πρώτη επαφή με τους άμεσους συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής, όπως χαρακτήρισε τους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι γνωρίζουν,«από πρώτο χέρι» τις ανάγκες και τα προβλήματα που πρέπει να επιλύονται για την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την άμεση εξυπηρέτηση των Δημοτών.

 Σε αυτό το πλαίσιο, θεωρεί σημαντική προϋπόθεση την εξασφάλιση ενός ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος, προκειμένου να χαράσσεται κοινή πορεία με τη Δημοτική Αρχή να θέτει τους στόχους και τους υπαλλήλους του Δήμου να συμβάλουν με την εμπειρία τους στην υλοποίησή τους. Ο στόχος, πάντοτε, είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Δήμο και τους Δημότες.

 Όπως υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης,οι «καρέκλες» των αιρετών είναι προσωρινές, ενώ των υπαλλήλων μόνιμες. Επομένως, οι υπάλληλοι είναι για να υπηρετούν τον Δήμο και τους δημότες και όχι τα προσωπικά συμφέροντα της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής και των Δημοτικών Συμβούλων.

Τέλος, ο ίδιος επισήμανε πως επιθυμεί τακτικές συναντήσεις με τον Σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων, ώστε να γίνεται απολογισμός του έργου, διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, στο πλαίσιο επίλυσης τυχόν προβλημάτων μεβασική ΑΡΧΗ την ίση μεταχείριση των Υπαλλήλων,την Αξιοκρατία, τη Διαφάνεια και τη Νομιμότητα.

 

Από το Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button