Εκδηλώσεις

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΕΣΣΑΝΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

Σας καλούμε στην έκτη εθελοντική αιμοδοσία της «Αγάπης» για το έτος 2023 και την δεύτερη που πραγματοποιείται στην περιοχή του Δήμου Αβδήρων.

Σας περιμένουμε με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10:0πμ έως και τις 14:00μμ στην αίθουσα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κεσσάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» του Δήμου βαδήρων.

Προσφέρουμε το αίμα μας για όλους αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά…και ας είναι αχρείαστο για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.

Απευθυνόμαστε στους εθελοντές αιμοδότες-κατοίκους του οικισμού αλλά και σε οποιονδήποτε εθελοντή ή υποψήφιο εθελοντή αιμοδότη της ευρύτερης περιοχής όπως της Συδινής, του Σελίνου, του Κουτσού και της Ποταμιάς επιθυμεί να ενώσει μαζί μας και τις δικές του προσπάθειες.

Τονίζουμε όπως κάθε φορά ότι είναι ευκαιρία που μπορεί και βγαίνουν τα κινητά συνεργεία αιμοδοσίας στις διάφορες περιοχές της περιφέρειά μας, και έτσι γλυτώνουμε κόπο, χρόνο και χρήμα από το να μετακινηθούμε αντίστοιχα στο οικείο Νοσοκομείο μας, εφόσον δεν μας βολεύει, ιδίως τώρα με την ενεργειακή κρίση και την μεγάλη άνοδο και τις ανατιμήσεις όλων των ειδών διαβίωσης.

Ερχόμαστε να αιμοδοτήσουμε είτε έχουμε εμβολιαστεί είτε όχι, αφού δεν έχει καθόλου σημασία για την αιμοδοσία ούτε υπάρχουν κάποιοι σχετικοί περιορισμοί.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ…

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αγάπης

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ. Παπαχρόνης Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button