ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ TOY ΠΡΟΕΔΡΟY ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟY ΚΑΜΜΕΝΟY ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΚΑΠ  : Την ανάπτυξη θα την φέρουν εκείνες οι επενδύσεις που θα απασχολήσουν εργαζόμενους. Χάρηκα που είδα σήμερα εδώ τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να λειτουργήσει η βιομηχανία αυτή, να ξαναπάρει μπρος η καπνοβιομηχανία, να ξανασπείρουμε καπνά.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΚΑΠ  : Την ανάπτυξη θα την φέρουν εκείνες οι επενδύσεις που θα απασχολήσουν εργαζόμενους. Χάρηκα που είδα σήμερα εδώ τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να λειτουργήσει η βιομηχανία αυτή, να ξαναπάρει μπρος η καπνοβιομηχανία, να ξανασπείρουμε καπνά.

 Το ίδιο να γίνει με όλες εκείνες τις μονάδες, που αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση κλείνει. Το ένα παράδειγμα είναι η ΣΕΚΑΠ και το άλλο παράδειγμα είναι η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όπου αντί να βάλουν ως προϋπόθεση ότι θα την αγοράσουν για να λειτουργήσει για να καλλιεργούν οι αγρότες τεύτλα, να έχουμε εργαζόμενους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και να εξάγουμε ζάχαρη, έρχονται και παίρνουν προσφορές από τους εισαγωγείς ζάχαρης. Παίρνουν προσφορές από εκείνους που θέλουν να κλείσουν τα εργοστάσια, προκειμένου να πάρουν τις ποσοστώσεις και να φέρουν από την Πολώνια, την Βουλγαρία ή από τη Γαλλία τη ζάχαρη στην Ελλάδα.

 

ΟΛΗ Η ΟΜΙΛΙΑ TOY ΠΡΟΕΔΡΟY ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟY ΚΑΜΜΕΝΟY
ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΙΝΗ

 

Στην Κομοτηνή πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο περιφέρειας Θράκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θεματολογία «Θράκη-Μεταναστευτικό-ΕΟΖ».

 

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

 

Εισηγητές ήταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βουλευτής Β’ Αθηνών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος, η Αναπλ. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης, Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης, Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης.

 

Παραβρέθηκαν επίσης η αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Σερρών Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, οι βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γαβριήλ Αβραμίδης, Χρυσούλα Γιαταγάνα και Σταυρούλα Ξουλίδου, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπολιτικών Μελετών «Εθνική Αναδημιουργία» Φίλιππος Τσαλίδης και η πρόεδρος της Νεολαίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μανταλένα Παπαδοπούλου.

 

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα είναι εδώ η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν είναι τυχαίο ότι από εδώ σχεδόν ξεκινήσαμε και εδώ γεννήθηκαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο πρόεδρος της Συντονιστικής, ότι οι πρώτες παραινέσεις για να γεννηθεί το Κίνημά μας ήταν μέσα από σελίδες του facebook της Κομοτηνής, της Θράκης μας και δεν είναι τυχαίο ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και εγώ ως πρόεδρος επιλέξαμε η πρώτη εκλογική περιφέρεια που ήμουν υποψήφιος και εξελέγην βουλευτής να είναι στον Έβρο, γιατί για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ το τόξο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος είναι το ελληνικό τόξο το οποίο υποστηρίζουμε και για το οποίο θα δώσουμε μάχη.

 

Δεν είναι ακόμα τυχαίο ότι σήμερα έναν σχεδόν χρόνο από τότε που γεννηθήκαμε κάνουμε το προτελευταίο μας Προσυνέδριο πριν φθάσουμε στη διαδικασία του Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου μέσα από την άμεση δημοκρατία, μέσα από τον ανοικτό και δημοκρατικό διάλογο, θα προχωρήσουμε στο Ιδρυτικό Συνέδριο που θα εκλέξει όλες τις δομές του Κινήματος, που θα διαμορφώσουμε την εθνική μας πρόταση, το κυβερνητικό μας έργο. Και δεν είναι τυχαίο που σήμερα για πρώτη φορά στις μετρήσεις σε όλες τις εφημερίδες οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουμε περάσει το ΠΑΣΟΚ του χθες και είμαστε μια πολιτική δύναμη που μέσα σε έναν χρόνο, χωρίς μέσα, με την ασπίδα και το δόρυ, με «αρχαία» μέσα καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό το Κίνημα των πολιτών.

 

Πέρασε ένας χρόνος με μεγάλο πόλεμο, αντιμετωπίσαμε την περισσότερη λάσπη που έχει πέσει τα τελευταία χρόνια της μεταπολίτευσης, αντιμετωπίσαμε τις δυνάμεις των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης να μας επιτίθενται είτε αγνοώντας μας είτε συκοφαντώντας μας, αντιμετωπίσαμε εξαγορά και εκφοβισμό στελεχών μας, αντιμετωπίσαμε όλες τις μορφές της πάλης, που δεν ήθελαν να γεννηθούμε. Όταν το παλιό πεθαίνει και το νέο προσπαθεί να γεννηθεί τότε αυτό σημαίνει ότι γίνεται επανάσταση και εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κάναμε την επανάσταση.

 

Είμαστε εδώ μαζί και είμαστε μαζί σε όλη αυτή τη πορεία του ενός έτους, άνθρωποι που προερχόμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους του χθες. Είμαστε Έλληνες που πιστέψαμε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στην Ευρώπη των εθνών-κρατών, άνθρωποι που πιστέψαμε στο «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» του Ανδρέα Παπανδρέου. Είμαστε Έλληνες που προέρχονται από την πατριωτική Αριστερά, από το Κέντρο, από τη Δεξιά, γιατί έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό, είμαστε εκείνοι που θέλουμε να ενώσουμε τους Έλληνες και όχι να φέρουμε τη διχόνοια στην πατρίδα μας.

 

Σε αυτό το χρόνο που περάσαμε είδαμε ότι αυτά που λέγαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μέσα στο Κοινοβούλιο, οι βουλευτές που ξεκινήσαμε μαζί, αλλά και οι πολίτες μέσα από το διαδίκτυο επιβεβαιώθηκαν 100%. Όλα τα άλλα που έλεγαν τα κόμματα της συγκυβέρνησης διαψεύστηκαν. Οι 18 ψεύτικες υποσχέσεις του σημερινού πρωθυπουργού, πριν από τις εκλογές, αποδείχτηκαν η μεγαλύτερη «φούσκα» και το μεγαλύτερο ψέμα της νεότερης ιστορίας της Ελλάδος. Η πορεία των μνημονίων, με τις θυσίες των Ελλήνων, δεν οδήγησε στην ανάπτυξη, αλλά στην εξαθλίωση των Ελλήνων.

 

Βρισκόμαστε σε μια περιοχή που έχει χτυπηθεί πολύ βαριά από την ανεργία και η ανεργία είναι αποτέλεσμα ακριβώς αυτής της μνημονιακής πολιτικής, είναι αποτέλεσμα της εσωτερικής υποτίμησης που περιέγραφαν μέσα στα μνημόνιά τους και εξηγούσαμε τότε στον ελληνικό λαό ότι σημαίνει ανεργία, ότι σημαίνει εξαθλίωση των μισθών, των συντάξεων, σημαίνει λουκέτο στις επιχειρήσεις, σημαίνει δυστυχία, σημαίνει ουσιαστικά πτώχευση των Ελλήνων.

 

Βλέπουμε ότι πλέον οι δανειστές δεν κρύβονται, εμφανίζονται είτε ως επίτροποι στα υπουργεία, δίνοντας εντολές στους υπουργούς, καταργώντας δηλαδή την εθνική κυριαρχία της χώρας, περνούν από τα δημαρχεία και δίνουν εντολές στους δημάρχους για το τι «μπίζνες» θα κάνουν με τα σκουπίδια ή ποιες είναι εκείνες οι δήθεν επενδύσεις που πρέπει να αποδεχτούν και βλέπουμε να μην κουνάει απλώς το δάχτυλο η κ. Μέρκελ ή ο κ. Σόϊμπλε από τη Γερμανία, αλλά να επιβάλλονται σε όλο τον ευρωπαϊκό Νότο η νέα τάξη πραγμάτων και εκείνοι τους οποίους χαρακτηρίσαμε ως εισβολείς από την πρώτη στιγμή.

 

Βλέπουμε ότι επιβεβαιωνόμαστε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όταν εξηγούσαμε στον ελληνικό λαό, πριν από ένα χρόνο, αλλά και πιο παλιά μέσα στη Βουλή, όταν διαχωρίσαμε τη θέση μας για το αγγλικό δίκαιο. Σιγά-σιγά έρχονται οι εισπρακτικές εταιρείες να δημεύσουν την ιδιωτική περιουσία, οι σκληροί φόροι και τα χαράτσια που μπαίνουν οδηγούν το σύνολο του ελληνικού λαού στο να χάσει ακόμα και αυτό που λέμε το «κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του» ή το χωράφι του.

 

Βλέπουμε τους αγρότες να μην μπορούν να παράγουν, τα φυτοφάρμακα στην χώρα μας να στοιχίζουν τρεις φορές παραπάνω από ότι στοιχίζουν δίπλα στη Βουλγαρία, οι κτηνοτροφικές μονάδες να κλείνουν. Χθες το βράδυ μου έλεγαν στην Ξάνθη ότι φεύγουν ολόκληρα φορτηγά με ζώα από κτηνοτροφικές μονάδες γιατί δεν μπορούν πλέον να τα ταΐσουν.

 

Βλέπουμε την εξαθλίωση της πρωτογενούς παραγωγής και μία χώρα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Και θα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο όσο οι Έλληνες δεν ενωνόμαστε, προκειμένου να διώξουμε από την Ελλάδα τους ξένους κατακτητές.

 

Με τον εισβολέα δεν κάνεις διάλογο, τον εισβολέα τον αντιμετωπίζεις με αντίσταση του λαού. Και αυτό που είπαμε από την πρώτη στιγμή είναι το μόνο που ισχύει, είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη, το μόνο κίνημα και όχι κόμμα που είπαμε από τη πρώτη στιγμή καταγγελία των μνημονίων έστω και μονομερή, καταγγελία των δανειακών συμβάσεων για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω στα χέρια μας.

 

Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε το πολιτικό σύστημα είτε να εξαγοράζεται είτε να απειλείται. Κάθε μέρα που περνάει βγαίνουν λίστες. Λίστες Λαγκάρντ, λίστες Βγενόπουλου, λίστες Marfin, λίστες, προχθές, στην Κύπρο, της Λαϊκής Τράπεζας, όπου αυτό που αποδεικνύεται είναι ότι οι πολιτικοί που υποχωρούν στους δανειστές και στους κατακτητές είναι αυτοί οι πολιτικοί τους οποίους κρατούν, επειδή ξέρουν ότι τους έχουν «με τη γίδα στην πλάτη». Είναι αυτοί που τα «άρπαζαν» από τον Χριστοφοράκο, είναι αυτοί που τα «άρπαζαν» από τις μίζες, είναι αυτοί οι οποίοι έκλεβαν το δημόσιο πλούτο της χώρας. Και τους κρατάνε. Βάζουν φυλακή έναν-δύο, τον Τσοχατζόπουλο και τον Παπαγεωργόπουλο, για να τους πουν, προσέξτε έχουμε και για εσάς «ράμματα για τη γούνα σας». Διότι αν τα είχε αρπάξει ένας πολιτικός από τον κ. Κόκκαλη ή από τον κ. Χριστοφοράκο ή από τους διάφορους προμηθευτές του δημοσίου, τότε τον έχουν στο «τσεπάκι» τους και τον διατάζουν να παραδώσει την πατρίδα.

 

Εμείς λοιπόν τους λέμε, ό,τι και να κάνετε δεν θα σας γλιτώσουν. Εσείς οι οποίοι έχετε ληστέψει το δημόσιο πλούτο θα πληρώσετε, όχι μόνο στις φυλακές, αλλά και δημεύοντας τις περιουσίες σας, τα κλεμμένα θα έρθουν πίσω. Δεν αναγνωρίζουμε τα χρέη τα οποία φορτώνετε στον ελληνικό λαό, διότι το χρέος, όπως είπα από την πρώτη στιγμή, είναι ένα χρέος επαχθές και επονείδιστο. Ένα χρέος που δημιουργήθηκε με τοκογλυφικά επιτόκια, γιατί κάποιοι έβγαζαν λεφτά από αυτά τα επιτόκια. Το χρέος δημιουργήθηκε γιατί δεν απαιτήσαμε να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα τα οποία βρήκαμε. Δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι μόνο αυτά τα οποία χάρισε ή νομίζει ότι χάρισε ο κ. Σαμαράς στη Siemens, προκειμένου να τον δεχτεί με κόκκινο χαλί η κ. Μέρκελ.

 

Αυτά τα δισεκατομμύρια, τα δισεκατομμύρια των υποβρυχίων ή των προμηθειών που πήρε το Ελληνικό Δημόσιο στη ΔΕΗ, στην ΕΥΔΑΠ, στον ΟΤΕ, με μίζες, δεν είναι επονείδιστο χρέος; Θα το πληρώσει νομίζετε ο ελληνικός λαός; Τους λέμε, αυτά θα διαγραφούν όλα, δεν θα πάρετε φράγκο. Οι Έλληνες δεν είμαστε μπαταχτσήδες, θα αναγνωρίσουμε μόνο με επιτροπή λογιστικού ελέγχου το πραγματικό χρέος της χώρας. Από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε στην ανάπτυξη. Διαμορφώνουμε μέρα με την μέρα, με τις δικές σας προτάσεις σε όλη την Ελλάδα, την εθνική μας αντιπρόταση, η οποία θα γίνει εθνική πρόταση, θα γίνει το κυβερνητικό μας πρόγραμμα.

 

Δικαιωνόμαστε, διότι κάθε μέρα που περνά, αυτό που εμείς λέγαμε από την πρώτη στιγμή, έρχονται σήμερα να ψελλίσουν είτε διεθνείς οικονομολόγοι είτε εσωτερικοί αναλυτές. Δηλαδή την ανάπτυξη θα την φέρει η χαμηλή φορολογία. Την ανάπτυξη θα την φέρουν οι πραγματικές επενδύσεις και όχι η παράδοση της χώρας. Δεν θα έρθει η ανάπτυξη αν φέρουν τα χρυσορυχεία στη Θράκη, μετατρέποντας σε ένα «νεκροταφείο» κυανίου όλη την περιοχή, είτε εδώ είτε στη Χαλκιδική.

 

Την ανάπτυξη θα την φέρουν εκείνες οι επενδύσεις που θα απασχολήσουν εργαζόμενους. Χάρηκα που είδα σήμερα εδώ τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να λειτουργήσει η βιομηχανία αυτή, να ξαναπάρει μπρος η καπνοβιομηχανία, να ξανασπείρουμε καπνά.

 

Το ίδιο να γίνει με όλες εκείνες τις μονάδες, που αυτή τη στιγμή η συγκυβέρνηση κλείνει. Το ένα παράδειγμα είναι η ΣΕΚΑΠ και το άλλο παράδειγμα είναι η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, όπου αντί να βάλουν ως προϋπόθεση ότι θα την αγοράσουν για να λειτουργήσει για να καλλιεργούν οι αγρότες τεύτλα, να έχουμε εργαζόμενους στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και να εξάγουμε ζάχαρη, έρχονται και παίρνουν προσφορές από τους εισαγωγείς ζάχαρης. Παίρνουν προσφορές από εκείνους που θέλουν να κλείσουν τα εργοστάσια, προκειμένου να πάρουν τις ποσοστώσεις και να φέρουν από την Πολώνια, την Βουλγαρία ή από τη Γαλλία τη ζάχαρη στην Ελλάδα.

 

Το ίδιο συμβαίνει και με τις «περίφημες» Ειδικές Οικονομικές Ζώνες. Οι ΕΟΖ -το λέω ευθέως- είναι σχεδιασμός της νέας τάξης πραγμάτων για να μετατρέψουν τη Θράκη σε Κόσσοβο. Δεν θα τους το επιτρέψουμε. Θα περάσουν πάνω από το πτώμα μας για να αμφισβητήσουν την ελληνική, εθνικά κυρίαρχη, Θράκη.

 

Οι ΕΟΖ περιλαμβάνονται στα μνημόνια και βλέπετε πως εξελίσσεται το πρόγραμμα το οποίο κάνουν. Αν υπήρχαν ΕΟΖ με χαμηλή φορολογία για να γίνουν επενδύσεις, θα λέγαμε «ναι» και εμείς αυτό τους λέμε, να μετατραπεί όλη η Ελλάδα σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, με 10% φορολογία για να μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε τα Σκόπια, τη Βουλγαρία, την Αλβανία ή την Τουρκία απέναντι.

 

Αλλά όχι να έχουμε ειδικές «αποθήκες» ανθρώπων. Κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, που τους μεταφέρουν στη Θράκη, για ποιο λόγο; Για να ενεργοποιήσουν το μνημόνιο 2, όπου λέει ότι θα τους κάνουν εργαζόμενους των 100 ευρώ. Γιατί; Για να ερημώσουν το σύνολο της Θράκης από τους Έλληνες εργαζομένους;

 

Αυτά τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων και των δανειστών δεν θα περάσουν στη χώρα μας. Να ξέρουν πως θα υπάρξει αντίσταση και αποδείξαμε πως η αντίσταση αποδίδει. Εδώ με την άρνηση για τα χρυσορυχεία της Θράκης ο λαός αντέδρασε και έκαναν πίσω.

 

Οι συνεχείς μειώσεις των μισθών και των συντάξεων οδήγησαν στο μαρασμό της αγοράς. Κάθε 100 ευρώ που κόβονται, είναι τα 100 ευρώ που λείπουν από την αγορά. Είναι τα 100 ευρώ που δεν θα τα βάλει ο εργαζόμενος ή ο συνταξιούχος στο σεντούκι, αλλά θα πάει να ψωνίζει 23% ΦΠΑ, θα είναι η πρώτη του πράξη. Το ¼ δηλαδή επιστρέφει στο κράτος. Αυτός που θα ψωνίσει, θα κρατήσει ανοιχτό ένα μαγαζί που θα εργαστούν δυο εργαζόμενοι. Θα είναι ο καταστηματάρχης που θα πληρώσει το νοίκι και ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει αντίστοιχα το 40% φόρο στο ελληνικό δημόσιο.

 

 Από τα 100 ευρώ δηλαδή, που κόβουν από τον μισθωτό και τον συνταξιούχο, τα 120 ευρώ γυρίζουν πίσω στα κράτος. Γατί από τη στιγμή που δεν θα τα πάρει ο μισθωτός ή ο συνταξιούχος το αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα ψωνίσει, θα κλείσει το μαγαζί, θα απολυθούν οι υπάλληλοι , θα πληρώνουν εν συνεχεία, όπως γίνεται και όπως το προβλέψαμε , το επίδομα ανεργίας  , 1.800.000 άνεργοι με αποτέλεσμα να υπάρχει ο μαρασμός της ελληνικής οικονομίας και με τα βαριά χαράτσια να μας κατασχέσουν τα σπίτια, την ιδιωτική περιουσία και να παραδώσουν  αυτοί που σήμερα κυβερνούν και τη δημόσια περιουσία και το δημόσιο πλούτο, με τελικό σχεδιασμό τον ορυκτό πλούτο της χώρας. 

 

Αυτόν τον σχεδιασμό θα τους τον ανατρέψουμε πάρα πολύ σύντομα. Θέλω να σας διαβεβαιώσω δίνοντας το λόγο σε εσάς από εδώ και πέρα, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από το τέλος Απριλίου που θα γίνει το συνέδριο μας και πέρα , έχουμε υποχρέωση να εργαστούμε σε όλη την Ελλάδα και να πάρουμε στα χέρια μας τη διακυβέρνηση του τόπου.   

 

Γιατί είμαστε πράγματι πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες. Στο χέρι μας  είναι να πείσουμε τον ελληνικό λαό, ότι είμαστε η λύση διότι είμαστε πράγματι η λύση. Στο χέρι μας είναι να μην επιτρέψουμε το διχασμό, να μην επιτρέψουμε το αίμα, διότι αυτό το μέσον πάνε σήμερα να χρησιμοποιήσουν .

 

Θέλω σήμερα εδώ από την Κομοτηνή να στείλω ένα μήνυμα: Εχθρός μας δεν είναι μόνο ο ναζισμός της κ. Μέρκελ, αλλά εχθρός μας είναι και ο νεοναζισμός τον οποίο εφηύραν προκειμένου να παίξει το ρόλο του κακού.  

 

Δεν είναι Έλληνες εκείνοι οι οποίοι κρατούν σβάστικες και χαιρετούν χιτλερικά, γιατί ο Χίτλερ και οι ναζιστές κατέσφαξαν τους γονείς μας και τους παππούδες μας σε αυτόν εδώ τον τόπο και εκείνοι τους νομιμοποίησαν, κάνοντας υπουργούς τους καθοδηγητές της Χρυσής Αυγής και τους έκαναν οι μνημονιακοί Σαμαράς, Παπανδρέου και Βενιζέλος, δίνοντάς τους υπουργεία για να τους απενοχοποιήσουν, να βάλουν δηλαδή από την μια μεριά τους ναζιστές και από την άλλη μεριά την Τρόικα και να πουν ότι στην μέση δεν υπάρχει τίποτα. Εκεί τους χαλάσαμε τη «σούπα» και γεννηθήκαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τώρα λοιπόν τους λέμε ότι και τα δύο αυτά θα τα απομονώσουμε.

 

Και θέλω από εδώ να είμαι ξεκάθαρος για την πολιτική την οποία αντιμετωπίζουμε στη Θράκη, την πολιτική που προσπαθεί να εφαρμόσει η Τουρκία. Η Τουρκία, μέσω του προξενείου, έχει ξεφύγει εντελώς από τους διεθνείς κανόνες και τη διεθνή νομοθεσία. Μαθαίνω ότι υπάρχουν απειλές απέναντι σε Έλληνες πολίτες από τον εδώ πρόξενο. Του λέμε λοιπόν ξεκάθαρα. Τα παιχνίδια με την Θράκη τελείωσαν. Δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιείτε κανέναν Έλληνα πολίτη, ούτε την ελληνική μειονότητα, τους Έλληνες Πομάκους, τους Έλληνες Ρομά, τους Έλληνες μουσουλμάνους. Φταίει το Ελληνικό κράτος, φταίνε όλες οι πολιτικές που έγιναν μέχρι σήμερα. Πράγματι πολλές φορές εμείς τους οδηγήσαμε στα χέρια του τουρκικού προξενείου. Από εδώ και πέρα όμως τους καλούμε όλους μαζί να έρθουν κοντά μας ως Έλληνες πολίτες διαφορετικού θρησκεύματος και να προχωρήσουμε προκειμένου να χτίσουμε την νέα Ελλάδα.

 

Μακριά από φασίστες και πρόξενους που απειλούν. Με δημοκρατικές διαδικασίες και με ισονομία. Και να ξέρουν ξεκάθαρα ότι απειλές αυτός εδώ ο τόπος δεν δέχεται. Βλέπετε ότι υπάρχουν αλλαγές σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Βλέπουμε περίεργες συμμαχίες. Βλέπουμε να ετοιμάζεται ένας πόλεμος στην Συρία και πιθανότατα και στο Ιράν. Βλέπουμε να υπάρχουν επαναπροσεγγίσεις . Βλέπουμε συμμάχους μας που τους υπολογίζαμε να εξαφανίζονται και άλλους να εμφανίζονται. Εξαρτάται από εμάς μόνο, κάνοντας μια σοβαρή πολιτική και έχοντας στον νου μας ότι η Ελλάδα είναι μια δημοκρατική αλλά ανεξάρτητη χώρα να μπορέσουμε να κερδίσουμε στο παιχνίδι αυτό το οποίο παίζεται.

 

Ο πλούτος της χώρας είναι τεράστιος και όσον αφορά το πετρέλαιο και όσον αφορά το φυσικό αέριο. Παραδείγματα όπως το παράδειγμα της KAVALA OIL, όπου οι εργαζόμενοι κράτησαν μόνοι τους μια επιχείρηση, είναι παράδειγμα το οποίο πρέπει να το ακολουθήσουμε προκειμένου να χτίσουμε την πολιτική μας του αύριο. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών –κρατών, αλλά θα πολεμήσουμε την Ευρώπη της ομοσπονδίας και της γερμανικής επικυριαρχίας.

 

Πιστεύουμε σε συμμαχίες με τους ομόδοξους λαούς, όπως ο ρωσικός λαός και για αυτό τον λόγο προχωράμε στην υπογραφή συμφωνίας με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και παράλληλα με τις δυνάμεις εκείνες της Ευρώπης που είναι κατά του φεντεραλισμού κατά δηλαδή της γερμανικής επικυριαρχίας και για αυτό υπογράφουμε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κόμμα των Συντηρητικών και των αντιφεντεραλιστών. Και καλούμε παράλληλα και όλες τις δυνάμεις του Νότου που είναι κατά των μνημονίων από την Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία να ενώσουμε τον Νότο απέναντι στην επίθεση που δέχονται οι λαοί μας από τον γερμανικό Βορρά.

 

Θέλουμε την συνεργασία με τις χώρες της περιοχής και θέλουμε ειρήνη. Αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε ούτε μια σπιθαμή από τα εθνικά κυρίαρχα δικαιώματά μας. Δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως κατακτητές, αν θέλουν να γίνουν συνέταιροί μας θα σεβαστούν την εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα και θα έρθουν ισότιμα να συνομιλήσουμε. Η Ελλάδα δεν δέχεται ούτε κατακτητές, ούτε νταβατζήδες, ούτε απειλές.

 

Ξεκινάμε λοιπόν από την Θράκη. Κάνουμε το μεγάλο τόξο Θράκη-Αιγαίο-Κύπρος, για να προχωρήσουμε με τις δυνάμεις που μας δίνει ο τόπος μας, με επιχειρήσεις που θα φέρουν ανάπτυξη και δουλειές, με πολιτικές που δεν θα θέλουν χαράτσια, αλλά τη δυνατότητα να υπάρχει και να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα για να προχωρήσουμε στο αύριο. Να ξαναφέρουμε πάλι την πρωτογενή μας παραγωγή, να ξαναδουλέψουν τα χωράφια, τα εργοστάσια, ο τουρισμός. Και αυτά θα τα κάνουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ παίρνοντας την λαϊκή εντολή.

 

Σας ευχαριστώ πολύ.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button