Τοπικά νέα

Ζημιές στη λαϊκη αγορά Ξάνθης από τη βροχόπτωση και τα βουλωμένα φρεάτια

Εντονες διαμαρτυρίες μικροπωλητών για έλλειψη υποδομών

Σοβαρά προβλήματα για τους μικροπωλητές και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της πλημμύρας στην πλατεία Εμπορίου το περασμένο Σάββατο.

Ζημιές στα εμπορεύματά τους και έντονες  διαμαρτυρίες για την έλλειψη υποδομών που ζητάνε εδώ και πολλά χρόνια από την τοπική αυτοδιοίκηση χωρίς ανταπόκριση.

Για τις συνέπειες της κακοκαιρίας στη λαϊκή αγορά μίλησε χθες στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8  μικροπωλήτρια από την περιοχή των Κιμμερίων.

“Πραγματική καταστροφή. Τα εμπορεύματα στους πάγκους καταστράφηκαν από τη βροχή και δεν μπόρεσαν μικροπωλητές να πάνε στη λαϊκή αγορά στο Πόρτο Λάγος την Κυριακή.

Το νερό είχε φθάσει σχεδόν μέχρι το γόνατο. Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει υποδομές στη λαϊκή αγοράτόνισε

Πως μπορεί να προστατευθεί το εμπόρευμα; Τι πρέπει να γίνει;

“Μας είχαν υποσχεθεί εδώ και πολλά χρόνια ότι θα γίνει σκεπαστή η λαϊκή αγορά, όπως στην Κομοτηνή.

Τα φρεάτια ήταν βουλωμένα. Με την πρώτη βροχή υπάρχει πρόβλημα.

Και οι πωλητές αναρωτιούνται από πού θα πάρουν τις αποζημιώσεις για τα εμπορεύματά τους.

Σχεδιάζουμε να πάμε στο Δημαρχείο να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε ευθύνες, γιατί δεν υπάρχουν οι σωστές υποδομές στη λαϊκή αγορά της Ξάνθης και να ζητήσουμε αποζημιώσεις.

Την επόμενη φορά θα είναι πολύ χειρότερα και φοβάμαι μη θρηνήσουμε και θύματα με μια έντονη κακοκαιρία”.

Ακούστε στο αρχείο εκπομπών την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της Δευτέρας 23/1, από το χρόνο 1.37.00 μικροπωλήτρια εκφράζει τα παράπονα της

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button