Δημοτικές Εκλογές

Σάββας Μελισσόπουλος: “Κάθε δημόσιος διάλογος που αφορά το μέλλον της πόλης μας και διεξάγεται με όρους ισότητας και αντιπροσωπευτικότητας, αποτελεί υποχρέωση όλων όσων ζητούν την εμπιστοσύνη των δημοτών”

Ανακοίνωση του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ» για τη διεξαγωγή debate

Ο δημόσιος και ανοιχτός διάλογος αποτελεί ζωτικό στοιχείο για τη λειτουργία της τοπικής δημοκρατίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος τιμά αυτή την αξιακή αρχή, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής του ως εκπρόσωπος των συμπολιτών μας μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο.

Στο πλαίσιο αυτό, η συμμετοχή του σε μία συζήτηση στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και η οποία θα διεξαχθεί με όρους δικαιοσύνης, ισότητας και ουσιαστικής προβολής των προτάσεων του κάθε υποψήφιου δημάρχου, είναι δεδομένη.

Εκπρόσωπος του συνδυασμού μας θα συμμετάσχει στη διαπαραταξιακή επιτροπή διοργάνωσης του debate, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των υποψήφιων συνδυασμών όπου θα καθοριστούν οι όροι, οι διαδικασίες και οι θεματικές ενότητες της συζήτησης. Ως χώρος συζήτησης της διαπαραταξιακής επιτροπής μπορεί να καθοριστεί η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Με όλα τα παραπάνω διασφαλίζουμε και συμφωνούμε, ότι κάθε δημόσιος διάλογος που αφορά το μέλλον της πόλης μας και διεξάγεται με όρους ισότητας και αντιπροσωπευτικότητας, αποτελεί υποχρέωση όλων όσων ζητούν την εμπιστοσύνη των δημοτών.

 

Γραφείο Τύπου

Δημοτικού Συνδυασμού

«ΜΠΡΟΣΤΑ»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button