Τοπικά νέα

ΒΕΒΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ Ο ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΛΙΔΗΣ

Χείμαρρος ο Φώτης Καραλίδης στη συνέντευξη του στον “ΑΓΩΝΑ” και στη χθεσινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Κοσμά Γεωργιάδη στο STAR 88,8 fm

Δήλωσε βέβαιος για την έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη

Το ενδιαφέρον των υποψηφίων για μια θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έχει εκδηλωθεί από το Μάϊο με την κατάθεση 6 αιτήσεων.

Η επιτροπή τέλος του έτους έστειλε email σε κάποιους ενδιαφερόμενους που έχουν πάρει την επιλογή σ’ ένα δεύτερο στάδιο για να στείλουν τα τελικά τους οριστικά στοιχεία στην Αθήνα. Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων με βάση το νέο εκλογικό νόμο θα γίνεται από τα κόμματα στον Αρειο Πάγο και όχι στα κατά τόπους Πρωτοδικεία όπως γινόταν παλαιότερα.

“Μεταξύ των ανθρώπων που πήραν αυτή την ειδοποίηση ήμουν και εγώ. Κάποιοι θεώρησαν ότι η ειδοποίηση αυτή είναι πρόκριμα και βγήκαν και ανακοίνωσαν ότι, είναι υποψήφιοι με δική τους βέβαια ευθύνη.

Το ψηφοδέλτιο δεν έχει οριστικοποιηθεί, δεν έχει ανακοινωθεί και θα γίνουν οι τελικές ανακοινώσεις στις 29 Ιανουαρίου που θα συνέλθει η κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, με θέμα την κατάρτιση και την οριστικοποίηση των ψηφοδελτίων για όλη τη χώρα.

Ας κάνουμε υπομονή λίγες ημέρες. Οι πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι, δεν ετέθη ποτέ θέμα για μένα να μην είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο. Δεν έπαψα να έχω ενδιαφέρον για να είμαι υποψήφιος βουλευτής.

Στις προηγούμενες εκλογές, το 2019, ελάχιστοι επιθυμούσαν να είναι υποψήφιοι με το ΠΑΣΟΚ, γιατί θεωρούσαν ότι, δεν έχει έδρα στην Ξάνθη, εγώ ήμουν αυτός που φώναζε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει έδρα στην Ξάνθη.

Δώσαμε τότε τον αγώνα μας, η έδρα ήρθε στην Ξάνθη, θα παραμένει πάντα στην Ξάνθη, γιατί στις τριεδρικές θα λειτουργεί η απλή αναλογική ακόμα και με ενισχυμένο σύστημα αυτό που θα γίνει στις δεύτερες πιθανότατα εκλογές, κατά συνέπεια στις τριεδρικές τα τρία πρώτα κόμματα στο κοινοβούλιο θα έχουν πάρει από μία έδρα.

Βεβαιότατα το ΠΑΣΟΚ θα έχει έδρα στην Ξάνθη. Στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει κάτω από 10 μονάδες, με άνετη έδρα, σήμερα είναι διαφορετική η εικόνα για το ΠΑΣΟΚ στα ζητήματα αποδοχής, της επικοινωνίας του κόσμου. Είναι διαφορετικό το κλίμα σε σχέση με το 2019.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την κατάθεση της αίτησής μου για υποψηφιότητα μέχρι σήμερα έχω επισκεφθεί σχεδόν όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης Εχω την αμεσότητα της επικοινωνίας και πάνω απ’ όλα έχω επιδείξει, ως αντιπεριφερειάρχης 2011-2014, προσωπικό έργο στην περιοχή που δεν έχουν να επιδείξουν κάποιοι άλλοι στα ζητήματα των επενδύσεων, της παραγωγής έργων ή ακόμη και των διεκδικήσεων.”

“Πρώτη φορά οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι είναι στελέχη του ιατρικού χώρου και έχουμε τη χειρότερη υγεία στο Νομό μας. Ας αναλογιστούν την ευθύνη τους απέναντι στην τοπική κοινωνία” τόνισε χαρακτηριστικά               

Κ.Γ

Ακούστε τον στο αρχείο εκπομπών την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του STAR 88,8 fm της Πέμπτης 19/1, από το χρόνο 1.23.20

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button