Ελλάδα

Υποψήφιος και στον Εβρο ο Μητσοτάκης!

Συνέντευξη Τύπου έδωσε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε Περιφερειακά ΜΜΕ στην Αλεξανδρούπολη.

Στην συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του στον Εβρο! «θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς, μιας και η περιοχή έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή των εθνικών προκλήσεων.”

«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη, θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία» δήλωσε ο πρωθυπουργός.
 Η μία από τις τρεις έδρες που θα επιλέξει για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, θα είναι στην περιφέρεια του Έβρου, για «συμβολικούς» και «ουσιαστικούς» λόγους, όπως χαρακτηριστικά είπε:
«Έχω την δυνατότητα να είμαι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιφέρειες. Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στον Έβρο, για λόγους συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσιαστικούς», είπε προσθέτοντας ότι η περιοχή βρέθηκε στην πρώτη γραμμή «όχι μόνο των μεγάλων εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία χρόνια αλλά βρίσκεται και στην πρώτη γραμμή των αναπτυξιακών προκλήσεων και ευκαιριών», σημείωσε.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να κηρύξει την έναρξη υλοποίησης της νέας μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο στην Αλεξανδρούπολη, η οποία προβλέπεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ασφάλειας ενεργειακού εφοδιασμού της χώρας και της ευρύτερης περιοχής της ΝΑ Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button