Άρθρα

Δαβιτίδης: Η πολιτική σε εθνικό αλλά και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο δεν είναι life style, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση

-Ο νομός της Ξάνθης είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ νομός σε κατά κεφαλήν εισόδημα με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ

Ας χειροκτροτήσουμε στα μπαλκόνια μας την άφιξη του πρωθυπουργού κυρίου Μητσοτακη και ας τον ευχαριστήσουμε από τα βαθύ της καρδιάς μας για τις ΠΟΛΛΕΣ νέες θέσεις εργασίας που υποσχέθηκε και έφερε στη περιφέρειά μας, στο νομό μας και στη πόλη μας.
● Ο νομός της Ξάνθης είναι ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ νομός σε κατά κεφαλήν εισόδημα με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ τοσο στη περιφέρειά μας αλλά και στη χώρα.
● Όλως τυχαίως και ψάχνοντας σπίτι για ενοίκιο έπεσα στις παρακάτω αγγελίες. Τρια από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πολης είναι σε πλατφόρμα για πώληση. Συν το ξενοδοχείο Νατάσα το οποίο από όσο γνωρίζω έχει κλείσει.
Αν φίλε συμπολίτη, Ξανθιωτη, θεωρείς ότι αυτό δε σε αγγίζει, που σε λίγο καιρό δε θα έχεις δωμάτια να φιλοξενήσεις τουρίστες, αν δε σε αγγίζει που κόσμος που θέλει να επισκεφτεί τη Ξάνθη θα διαμένει σε διπλανές πόλεις, αν δε σε αγγίζει ότι σαν αποτέλεσμα ο τουρίστας που δε θα βρίσκει κατάλυμα θα ξοδεύει τα χρήματα του στις διπλανές πολεις, τόσο για τη διασκέδαση του αλλά και για το φαγητό του και τα ψώνια του, μπορείς μαζί μου να χειροκτροτησεις και εσύ την άφιξη του πρωθυπουργού.
Μονο να θυμηθείς την άνοιξη και τον Οκτώβριο να ξανα ψηφίσεις τους ίδιους, για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα της διακομματικης για τη Θράκη, το οποίο δεν έχει τίποτα κοστολογημενο, για να συνεχιζουν την ιδια πορεία που εχει αποτέλεσμα απο το 2016 που ανέλαβε ο νεος περιφερειάρχης, να έχουν γίνει ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ στο νομό και που ξέρεις, ισως την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί ο Μητσοτάκης τη Θράκη να φάει μπουγάτσα στη Ξανθη και οχι στη Καβαλα.
Η πολιτική τόσο σε εθνικό αλλά και σε αυτοδιοικητικο επίπεδο δεν είναι life style, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.
Προσπάθησε να το θυμηθείς την επόμενη φορά που θα ασκήσεις το εκλογικό σου δικαιωμα και που ξέρεις ίσως να υπάρχει ακόμα η ελπίδα να γίνουμε μια κανονική πόλη, ένας κανονικός νομός, μια κανονική περιφέρεια
Πανος Δαβιτίδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button