Αστυνομικά Νέα

Συνελήφθησαν δύο άτομα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Κατασχέθηκαν μία πλήρης εξοπλισμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης, 20 φυτά κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (28-2-2024) το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για καλλιέργεια φυτών κάνναβης από τους δράστες και την περαιτέρω διακίνησης αυτών από τον αλλοδαπό δράστη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν και κατάσχεσαν, μία πλήρης εξοπλισμένη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης, όπου είχαν εγκαταστήσει στο σπίτι τους, αποτελούμενη από ειδικούς λαμπτήρες, ανεμιστήρα, φίλτρο εξαερισμού, μετασχηματιστή και δοχεία λιπάσματος, εντός των οποίων καλλιεργούσαν 20 φυτά κάνναβης και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button