Τοπικά νέα

Οι “Γυναίκες της Αγάπης” του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης ευχαριστούν

Μια μέρα έμεινε από την είσοδο στο νέο έτος 2023 και κάνουμε τον απολογισμό μας σαν Γυναίκες, σαν Εθελόντριες! Μετά από έναν μήνα περίπου στο ξύλινο σπιτάκι της Πλατείας Ελευθερίας, και ολοκληρώνοντας πια αυτήν την δράση, αναλογιζόμαστε το πόση αγάπη , συμπαράσταση και βοήθεια εισπράξαμε από όλους σας! Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο!! Αισθανόμαστε βαθιά ευγνωμοσύνη και χαρά που ανταποκριθήκατε σε τέτοιο βαθμό στο κάλεσμά μας! Οι δωρεές σας σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και διάφορα άλλα , κατάφεραν και γέμισαν τα ράφια της Στέγης μας , έτσι ώστε η διανομή που πραγματοποιήσαμε ήταν πολύ πλούσια και χάρισε πολλά χαμόγελα! Ο όγκος των πραγμάτων είναι τόσος, ώστε να καλυφθεί και η επόμενη διανομή που θα κάνουμε μετά την Πρωτοχρονιά. Ευχαριστούμε λοιπόν πρωτίστως εσάς που ανώνυμα συνεισφέρατε στο έργο μας , αλλά και τις παρακάτω επιχειρήσεις και φορείς: JTI ΣΕΚΑΠ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΕΕ, Μοσχίδης – Δόντσος FOOD , Καλογιάννη Μαγδαληνή, ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΑΕ, Περί κότας , My School, Κατσούλης Κ&Ν ΟΕ, ΚΔΑΠ Αυλή , Συνδ. Πτυχ. Προπονητών Ποδοσφαίρου Ξάνθης, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Επαγγ. Βιοτ. Εμπορ. Ξάνθης, Ζλάτκου Αγαθή και Ομάδα Εργαζομένων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ όμως έχουμε για όλα τα σχολεία που συμμετείχαν σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια Προσφοράς , καθώς μας γέμισε ελπίδες και χαρά το γεγονός ότι με την προτροπή των εκπαιδευτικών και των γονέων, ευαισθητοποιήθηκαν και συμμετείχαν όλοι οι μαθητές των παρακάτω σχολείων: 3ο Νηπιαγωγείο, 4ο Νηπιαγωγείο, 17ο Νηπιαγωγείο, 1ο Νηπιαγωγείο Κιμμερίων, 3ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό,7ο Δημοτικό,9ο Δημοτικό, Δημοτικό Διομήδειας, Μειονοτικό Δημοτικό Μύκης, , 2ο Γυμνάσιο, 2ο ΓΕΛ και 3ο ΓΕΛ.
Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ευημερία! Είθε να σας έχουμε πάντα συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες στον στίβο του Εθελοντισμού και της Φιλανθρωπίας!
Με Αγάπη
Η φιλανθρωπική Επιτροπή
Γυναίκες της Αγάπης
Του Συλλόγου Εθελοντών
Αιμοδοτών Ξάνθης
Μπορείτε να ακούσετε στο αρχείο των εκπομπων (4/1) την εκπομπή (8-10) στο STAR 88,8 FM.
Από το χρόνο 1.07.00 η κυρία Ελένη Κριεζή από την φιλανθρωπική Επιτροπή ¨Γυναίκες της Αγάπης” του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης για την ανταπόκριση στη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button