Ν. Βουρβουκέλης “Ξέρω και μπορώ να βοηθήσω”

Και ο τρίτος υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Βουρβουκέλης, γνωστός γυναικολόγος και αμπελουργός, ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα, με την πραγματοποίηση πρώτα των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.

Και ο τρίτος υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Νίκος Βουρβουκέλης, γνωστός γυναικολόγος και αμπελουργός, ξεκίνησε το βράδυ της Τρίτης επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα, με την πραγματοποίηση πρώτα των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου.


Στο πρώτο κάλεσμά του ανταποκρίθηκαν τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος που έσπευσε να τον στηρίξει στο νέο του αγώνα.


Αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, ο υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε μια σύντομη ομιλία, μέσα από την οποία εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο της ξανθιώτικης κοινωνίας, αλλά και το πώς θα πορευθεί από εδώ και πέρα στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου.


Με σύνθημα “ανανέωση με όραμα και προοπτική”, ο κ. Βουρβουκέλης κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν και να τον εμπιστευτούν, γιατί είναι γνώστης των προβλημάτων, τόσο των πολιτών που ζουν στις πόλεις, όσο και εκείνων που μένουν στην ύπαιθρο, καθώς ο ίδιος αισθάνεται αστός και χωρικός, είναι γιατρός, αλλά και αμπελουργός.


Και όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε “ξέρω και μπορώ να βοηθήσω. Είμαι επιστήμονας και αγρότης. Νιώθω εξίσου το ίδιο την αγωνία του άνεργου νέου πτυχιούχου, του εργαζόμενου που δύσκολα τα βγάζει πέρα, του αγρότη που τα προϊόντα του μένουν στα χωράφια, του επενδυτή που δεν μπορεί να πάρει ανάσα από τις τράπεζες.


Αγωνιώ για την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος. Και τρέμω στην ιδέα πως μπορεί να παραμείνει στην εξουσία η αποτυχημένη κυβέρνηση της Ν.Δ”. Για όλους τους παραπάνω λόγους, αλλά και από τη μέχρι τώρα ενεργή πορεία του, με σεβασμό όπως σημείωσε, στα κοινωνικά δρώμενα αποφάσισε να έχει συμμετοχή στις πολιτικές εξελίξεις του τόπου του.


Δεσμεύτηκε πως θα κάνει έναν προεκλογικό αγώνα με ήθος και επιχειρήματα, χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Ενώ υπογράμμισε πως δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και θέλει να συμβάλει στην ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, με το μπόλιασμά του με νέες ιδέες χωρίς αγκυλώσεις. Εδωσε το σύνθημα της νέας Αλλαγής με νέα πρόσωπα και προέτρεψε τους πολίτες να βάλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τη νέα Δεξιά.


Παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου και σε ότι εκείνος αντιπροσωπεύει, όπως τις νέες και ριζοσπαστικές ιδέες, αλλά και τη λογική της ανατροπής. Τέλος, ολοκληρώνοντας τη σύντομη ομιλία του τόνισε χαρακτηριστικά “σας καλώ να εκλέξετε τους καλύτερους. Δεν εκλέγουμε αρχηγούς, αλλά άτομα που θα είναι πάντα δίπλα μας.


Η ψήφος σας στο ΠΑΣΟΚ αποτελεί εγγύηση για το μέλλον των παιδιών σας”.


Δέσποινα Γκούμα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button