Ειδήσεις

Βουρβουκέλης: “Βαδίζω στο μονοπάτι που χάραξε ο πατέρας μου, με τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια όνειρα για την πατρίδα μας και τον τόπο μας, την Ξάνθη”

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης έγραψε ο “ΑΓΩΝΑΣ” το πρωί της  παραμονής Χριστουγέννων “Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΑΓΩΝΑ” από την Αθήνα ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος αλλαγής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει, πιθανό την  άλλη εβδομαδα, τους υποψήφιους βουλευτές για το Νομό Ξάνθης. Η άλλη θέση παίζεται μεταξύ των Ανέστη Αντωνιάδη και Φώτη Καραλίδη”
Το απόγευμα ο κ. Βουρβουκέλης επιβεβαίωσε την είδηση με την ανάρτηση του:

“Ανακοινώνω και επίσημα πως θα είμαι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές. Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα, να βρίσκομαι μεταξύ των υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και να διεκδικώ μια θέση στην ελληνική Βουλή, με γνώμονα το συμφέρον του λαού.

Βαδίζω στο μονοπάτι που χάραξε ο πατέρας μου, με τις ίδιες αρχές, τις ίδιες αξίες, τα ίδια όνειρα για την πατρίδα μας και τον τόπο μας, την Ξάνθη.

Με πρόεδρο τον Androulakis Nikos , το ΠΑΣΟΚ ξαναπαίρνει τη θέση που του αξίζει στο πολιτικό γιγνεσθαι, παραμένοντας πάντα στο πλευρό του λαού

Οδυσσέας Βουρβουκέλης”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button