Ειδήσεις

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης

Σύμφωνα με πληροφορίες του “ΑΓΩΝΑ” από την Αθήνα ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος αλλαγής στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει, πιθανό την  άλλη εβδομαδα, τους υποψήφιους βουλευτές για το Νομό Ξάνθης.

Η άλλη θέση παίζεται μεταξύ των Ανέστη Αντωνιάδη και Φώτη Καραλίδη

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΟΥΡΒΟΥΚΕΛΗ

Γεννημένος στη Θράκη, το 1985, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, δραστηριοποιείται στον κλάδο της οινοποιίας, συνεχίζοντας μαζί με τα αδέλφια και τη μητέρα του, το όραμα του αείμνηστου πατέρα του, γιατρού Νίκου Βουρβουκέλη.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, ως Γεωπόνος – Τεχνολόγος, έφυγε για τη Γερμανία όπου παρακολούθησε ανάλογα με την ειδικότητά του μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Heilbronn.

Η επιστροφή του στην Ξάνθη το 2009 σηματοδότησε την έναρξη της εντατικής ενασχόλησής του με τα αμπέλια και το οινοποιείο. Ανέλαβε άμεσα την ευθύνη για την αμπελοκαλλιέργεια και παράλληλα μαζί με τον αδελφό του Γιώργο, φρόντισαν να αναπτύξουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό το δίκτυο πωλήσεων για τους οίνους του Κτήματος Βουρβουκέλη.

Ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ακολουθώντας τον δρόμο που του έδειξε ο πατέρας του, δεν παραλείπει να ασχολείται έμπρακτα και ιδιαίτερα ενεργά με τα κοινά και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Εδώ και χρόνια έχει αναπτύξει πλούσια δράση στους τομείς της τέχνης, του αθλητισμού αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Συμμετέχει ενεργά σε πολιτιστικούς συλλόγους παρέχοντας βοήθεια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε υλικοτεχνικές υποδομές.

Πέραν της εμπειρίας του στο επιχειρηματικό πεδίο, όπου ως επαγγελματίας γνωρίζει και αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση τις δυσκολίες που υπάρχουν, ο Οδυσσέας Βουρβουκέλης, ασχολείται ενεργά με τα κοινά και την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινότητα του πολίτη.

Είναι περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button