Ειδήσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ Ε.Α.Α.Μ.Θ. ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΘΡΑΚΗΣ

Γνωρίζεται ότι την 22-12-2022 Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γραμματείας Γυναικών της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο «Παιδικό Χωριό SOS Θράκης» στο Αρίστηνο Έβρου. Κατά την παραμονή τους εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Βοηθό Διευθυντή και το προσωπικό του Ιδρύματος, να ενημερωθούν για τις δράσεις τους και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του Χωριού. Η συνάντηση έκλεισε με την παράδοση, ενόψει Χριστουγέννων, οικονομικής βοήθειας και παραδοσιακών γλυκισμάτων για τα παιδιά της δομής.

Για ακόμη μία χρονιά η Ένωσή μας με την πολύτιμη συμβολή των μελών της κατάφερε να προσφέρει τη συμβολική αρωγή της σε έναν σημαντικό κοινωνικό φορέα που λειτουργεί στην Περιφέρειά μας, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο του. Το προσωπικό του Ιδρύματος ευχαρίστησε την Ένωσή μας, δηλώνοντας ότι βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Ως Αστυνομικοί, αλλά κυρίως ως Άνθρωποι παραμένουμε πάντα δίπλα στον πολίτη και την κοινωνία, με ιδιαίτερη έμφαση στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του τόπου.

ΤΟ Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button