Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Κουρτίδης: “Θα συνεχίσω να είμαι παρών προσπαθώντας πάντα να κάνω πράξη όλα όσα χρειάζεται η Ξάνθη στηρίζοντας φυσικά τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο”

Πριν από τρία χρόνια, αποφάσισα να συμπορευθώ με τον Χρήστο Μέτιο, σε μία κοινή προσπάθεια, μέσα από σκληρή δουλειά, να πραγματοποιήσουμε όλα όσα οι πολίτες της Περιφέρειας μας είχαν ανάγκη. Κοινή μας επιδίωξη από την πρώτη στιγμή, αποτελούσε να βρισκόμαστε μέσα στην κοινωνία, να αφουγκραζόμαστε καθημερινά προβλήματα και να δρούμε άμεσα δίνοντας λύσεις, με μόνο γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον.

 Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε ήταν αυξημένες και με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Όμως, με την καθοδήγηση του Χρήστου Μέτιου, δώσαμε λύσεις σε δύσκολα προβλήματα και τα καταφέραμε κι έτσι προετοιμαζόμαστε, για την επόμενη μέρα, με αισιοδοξία για το μέλλον.

Θα συνεχίσω να είμαι παρών προσπαθώντας πάντα να κάνω πράξη όλα όσα χρειάζεται η Ξάνθη στηρίζοντας φυσικά τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Μαζί θα να μαχόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την Ξάνθη και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μαζί θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τα οράματα των συμπολιτών μας και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

 Κωνσταντίνος Κουρτίδης

Ακούστε στο αρχείο των εκπομπων (21/12) την πρωινή ενημερωτική εκπομπή (8-10) στο STAR 88,8 FM
Στη δεύτερη ώρα από το χρόνο 1.22.00 ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Κουρτίδης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button