Ειδήσεις

Ετήσια Συγκέντρωση των Μελών του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκ 2022 η Ετήσια Συγκέντρωση των Μελών του Παραρτήματος στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης.

Κατά το πρώτο μέρος της Συγκέντρωσης παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσεων του Παραρτήματος το 2022 και έγινε η παρουσίαση του Προγραμματισμού του επομένου έτους, με κύρια σημεία δράσης τους Εκκλησιασμούς στους Ιερούς Ναούς στα Πομακοχώρια της Ξάνθης και τα Προσκυνηματικά ταξίδια στη Β. Ήπειρο.

Στο δεύτερο μέρος της Συγκέντρωσης έγινε ενημέρωση των μελών του Παραρτήματος για θέματα που απασχολούν τους αποστράτους Αξιωματικούς και τη διαδικασία των επικειμένων εκλογών της Ένωσης στις 19 Φεβρουαρίου 2023.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ Κων/νος Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Εμμανουήλ Τσέπελης, ο Υδκτής του Δ΄ΣΣ Υποστράτηγος  Γεώργιος Τριάντης, ο Αστυνομικός Δντής Ξάνθης κ. Πασχάλης Γιώρης, ο Δκτής των ΠΥ Ξάνθης κ Ευάγγελος Λιακόπουλος, καθώς και οι Πρόεδροι των Αναδόχων Συλλόγων των Εκκλησιών στα Πομακοχώρια.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button