Το τρίτο μάτι

Εθιμοτυπική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή κος Ahmet Riza Demirer στον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κο Κων/νο Τάτση, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 9.45 το πρωί (γραφεία της ΚΥ της Ν.Α. Δ-Κ-Ξ, Καπνεργατών 9, Ξάνθη)

*Εθιμοτυπική επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή κος Ahmet Riza Demirer στον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης κο Κων/νο Τάτση, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 9.45 το πρωί (γραφεία της ΚΥ της Ν.Α. Δ-Κ-Ξ, Καπνεργατών 9, Ξάνθη)


 



*Ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Δημήτρης Σταμάτης θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στην Ξάνθη, σήμερα  στις 10.30.  


 



*Με Επερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία κατατέθηκε στις 27/10/2008, επαναφέρει το ΠΑΣΟΚ στην πολιτική επικαιρότητα τα κρισιμότατα ζητήματα της αναπτυξιακής καθυστέρησης της Θράκης.


Η κατάθεση της Επερώτησης έγινε με πρωτοβουλία του Μάρκου Μπόλαρη, πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, συνυπογράφουν δε άλλοι 18 βουλευτές του Κινήματος, που εκλέγονται στην Μακεδονία και την Θράκη. Σελίδα 11


 



*Η Ξάνθη είναι ο μοναδικός Νομός της χώρας που δεν καλύπτεται από το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, τον μοναδικό επίσημο φορέα της Πολιτείας που παρέχει επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική και νοσηλευτική φροντίδα. 


Τα περιστατικά που χρήζουν διακομιδής εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνο από το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το οποίο έχει διαμορφώσει ένα κέντρο άμεσης βοήθειας προκειμένου να εξυπηρετούνται οι ασθενείς, δηλαδή, είναι επιφορτισμένο, ταυτόχρονα, με διπλό έργο.  


Σχετική η ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης κ. Τσετίν , η οποία δημοσιεύεται στη σελίδα 10


*Σε συνέχεια του από 24.10.2008 δελτίου τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης με το οποίο είχε αναφερθεί η σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε κατ’ οίκον έρευνα του ενός εκ των δραστών ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν διακόσια έξι (206) δισκία LEXOTANIL και εκατόν είκοσι (120) δισκία LONARID τα οποία κατείχε άνευ ιατρικής συνταγής.


 



 ΣΥΛΛΗΨΗ  ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ


 ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ  – ΕΞΥΒΡΙΣΗ – ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ


Την 24.10.2008 και ώρα 11.30′ στην Ξάνθη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης δύο ημεδαποί οι οποίοι κατά τη διάρκεια βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης απείλησαν και εξύβρισαν αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ενώ στην προσπάθεια αποφυγής της σύλληψής του ο ένας εκ των δραστών προκάλεσε υλικές ζημιές σε δίκυκλο μοτοποδήλατο.


Δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης θ’ αποσταλούν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button