Ειδήσεις

Ξεκινά το έργο για την αποκατάσταση – ασφαλτόστρωση οδοστρωμάτων στον Δήμο Τοπείρου

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και του αναδόχου του έργου «Αποκατάσταση ζημιών από έκτακτα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Τοπείρου» με σκοπό την ασφαλτόστρωση οδοστρωμάτων στην περιοχή μας. Η παρούσα σύμβαση με προϋπολογισμό 450.000 ευρώ περίπου χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Το συγκεκριμένο έργο αφορά σε εργασίες αποκατάστασης φθορών σε τμήματα του οδικού δικτύου σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Τοπείρου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες εργασίες αποξήλωσης, εξυγίανσης και ασφαλτόστρωσης σε δρόμους των οικισμών του Δήμου μας ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η οδική ασφάλεια.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Οι οδοί σε σημεία του δικτύου παρουσιάζουν φθορές από την καθημερινή χρήση, τις καιρικές συνθήκες αλλά και από αποκαταστάσεις του οδοστρώματος μετά από επεμβάσεις σε υπόγεια δίκτυα. Με στόχο τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στη μετακίνηση των πεζών και στην κίνηση των οχημάτων, υλοποιούμε ένα εκτεταμένο πλέγμα ασφαλτοστρώσεων και βελτιώσεων δρόμων σε όλο το οδικό δίκτυο ευθύνης του Δήμου μας».

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button