Αστυνομικά Νέα

Συνελήφθησαν 5 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες  (9-8-2023)σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης,πέντε αλλοδαποί διακινητές,οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση ,χθες το πρωί σε οικισμό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε  μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση,το ίδιο πρωί στην Εθνική οδό Ορμενίου -Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης,μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οχτώ μη νόμιμους μετανάστες.

 Στην τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών ο τρίτος διακινητής, διότι εντοπίστηκ εως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής, ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ ακολούθως ακινητοποιήθηκε το όχημα και ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του.

Στην τέταρτη περίπτωση, το ίδιο μεσημέρι στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον τέταρτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στηνπέμπτη περίπτωση, χθες το βράδυ στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου ο πέμπτος διακινητής, διότι εντοπίστηκε ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαντα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς,ενώ την  προανάκριση για τις πέντε υποθέσεις ενεργούντα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπώνκαι Ιάσμου Ροδόπης και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button