Ασκήσεις τακτικής

Βροχή την Τετάρτη, πολύ κρύο την Πέμπτη και ο Μαρσελίνιο με τους συμπαίκτες του προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να προφυλαχθούν

Με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Πέμπτης. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα έδωσαν βαρύτητα σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής.

Βροχή την Τετάρτη, πολύ κρύο την Πέμπτη και ο Μαρσελίνιο με τους συμπαίκτες του προσπαθούσαν με διάφορους τρόπους να προφυλαχθούν

Με έμφαση στις ασκήσεις τακτικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα της SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Πέμπτης. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μπάλα έδωσαν βαρύτητα σε συγκεκριμένους τομείς της τακτικής. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν πέρα της τενοντίτιδας του νεαρού Δημήτρη Γούτα.

Θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κρήτης οι τιμωρημένοι Μάνταλος – Βασιλακάκης ενώ επιστρέφει στην διάθεση του προπονητή ο Μανώλης Μπέρτος. Τέλος επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

Διαιτητής

Διαιτητής του αγώνα της 19ης αγωνιστικής του “Θ. Βαρδινογιάννη” μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και του ΟΦΗ ορίστηκε να είναι ο Σταύρος Τριτσώνης της ΕΠΣ Αθηνών. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Πιερίας) – Τρύφων (ΕΠΣ Δράμας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Παπαδόπουλος Ιωάννης της ΕΠΣ Μακεδονίας. Φέτος ο 35χρονος ρέφερι φέτος θα διευθύνει για 2η φορά παιχνίδι της ξανθιώτικης ομάδας καθώς είχε προηγηθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο γήπεδο των Πηγαδίων.
* Το απόγευμα της Τετάρτης ο Σύλλογος Φίλων ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ «Ακρίτες» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Le Chalet.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button