Αγώνας Σπόρ

5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ Η “ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ”

σε αγώνες στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ  ΑΘΛΗΤΩΝ-ΤΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΣΣΗΣ» ΣΤΙΣ 19 & 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

1η μέρα αγωνίστηκαν:

ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ κατηγορία -45 κιλά παίδων , κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου μετά από μία νίκη. Αγωνίστηκε στη κατηγορία των -49 κιλών, ανώτερη κατηγορία λόγω έλλειψης αντιπάλου στα -45κ.Προτιμήσαμε να αγωνισθεί έστω σε παραπάνω κατηγορία, ώστε να έχει αγωνιστική συμμετοχή παρά να του απονεμηθεί ένα μετάλλιο άνευ αγώνα. Παρότι άπειρος με ελάχιστους αγώνες στο ιστορικό του, αγωνίστηκε σε πιο βαριά κατηγορία.Αν και μικρότερος σε ηλικία, είχε εξαιρετική αγωνιστική παρουσία, πολύ δυνατός μαχητής, έξυπνος ,ένας αθλητής εξελίξιμος.

ΠΕΤΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ κατηγορία -53 κιλά παίδων , κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου μετά από μία νίκη , πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στον 1ο αγώνα και στον 1ο γύρο του δεύτερου αγώνα τον οποίο και κέρδισε αλλά μετά μείωσε την απόδοση του και την προσπάθεια με αποτέλεσμα να ηττηθεί στους επόμενους 2 γύρους και να χάσει τον αγώνα.Δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή προπονητικό πρόβλημα, πιστεύω ότι έχει να κάνει με την έλλειψη πίστης στον εαυτό του και κακή ψυχολογία.

2η μέρα αγωνίστηκαν:

ΜΙΓΓΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ κατηγορία -62 κιλά γυναικών , κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου μετά από τρείς νίκες, πολύ καλή αγωνιστική παρουσία, παρόλο τις ελάχιστες προπονήσεις ,μια αθλήτρια με πολύ καλή εμπειρία, μαχήτρια, πρώην πανελληνιονίκης στις νεανίδες ,αλλά πάνω απ όλα πειθαρχημένη -εργατική και εξαιρετικός χαρακτήρας.

ΝΤΑΒΤΙΑΝ ΣΤΕΛΛΑ κατηγορία -41 κιλά κορασίδων , κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου μετά από μία νίκη , πολύ καλή αγωνιστική παρουσία στον 1ο αγώνα, πολύ δυνατή και μαχήτρια με πολύ καλή συνεργασία με την κόουτς Ματίνα Κατικιώτη.Στον 2ο αγώνα συνέχισε την δυναμική της και την μαχητικότητα της αλλά πρόσθεσε πολύ εγωισμό και ανυπακοή στην προσπάθεια της, με αποτέλεσμα να μην έχει καμία συνεργασία με την κόουτς και να αγωνίζεται χωρίς μυαλό.Μια αθλήτρια ιδιαίτερα μαχητική αλλά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση στη διάρκεια του αγώνα.

ΤΣΙΝΑΡΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ κατηγορία -49 κιλά νεανίδων , κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου μετά από ήττα ,στον αγώνα απαθής χωρίς ιδιαίτερη μαχητικότητα, χωρίς πίστη στον εαυτό της αλλά με πολύ πίστη στον αντίπαλο.Η αθλήτρια μας Αθανασία θα την χαρακτήριζα σαν ένα ηφαίστειο ανενεργό, το οποίο πραγματικά πιστεύω όταν εκραγεί, θα σηκώσει παλιρροιακό κύμα .Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα πότε θα εκραγεί ένα ηφαίστειο. Κάπως έτσι και η συγκεκριμένη αθλήτρια συμπεριφέρεται, βγάζει μόνο καπνούς και απλά τρομάζει κατά φαντασία. Στην πραγματικότητα συνηθίσαμε στην ιδέα όπως και η ίδια βασικά. Μια αθλήτρια με ιδιαίτερες εξαιρετικές τεχνικές επιδεξιότητες αλλά αγωνιστικά όπως ανέφερα ένα ηφαίστειο που κοιμάται.

Μετά από αυτή την συμμετοχή του συλλόγου μας, ο επόμενος αγωνιστικός στόχος είναι οι αγώνες της Ε.Τ.Α.Β.Ε. (ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ) στη Θεσσαλονίκη στις 10&11 Δεκεμβρίου 2022.

Επίσης αρχές Φεβρουαρίου 2023 ο αθλητής ΠΕΤΡΟΥ Κωνσταντίνος θα προετοιμαστεί να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στη Κωνσταντινούπολη -Τουρκίας, στο οποίο η κατάκτηση 1ης η 2ης δεύτερης θέσης δίνει εισιτήριο για την ένταξη στην Εθνική ομάδα παίδων για συμμετοχή στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του έτους 2023.

Οι προπονητές Ιωάννης Θεοδώρου , Ματίνα Κατικιώτη και το Δ.Σ του Συλλόγου εύχονται καλή συνέχεια, υπομονή και επιτυχίες στους αθλητές-τριες για τους επόμενους αγώνες.

  “Ανατολική Δύναμη”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button