Ελλάδα

Στο πλαίσιο της δράσης της για την περιστολή του Λαθρεμπορίου καπνού Έμπρακτη στήριξη της JTI στην ΑΑΔΕ

Η εταιρεία Japan Tobacco International Hellas, στο πλαίσιο της σταθερής και αδιάλειπτης υποστήριξης των τελωνειακών αρχών στην προσπάθεια για την περιστολή του λαθρεμπορίου καπνικών, προσέφερε σύγχρονους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων της ΑΑΔΕ ενδυναμώνοντας περαιτέρω την επιχειρησιακή της δράση για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Η παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής  εκδήλωσης παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, κας  Γεωργίας Καρούντζου και του διευθυντή της Δ’ ΣΤΕΠ κ. Άγγελου Λυμπέρη.

«Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου εντείνονται και αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα. Η JTI τηρεί στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε μορφής παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού και έχει ως προτεραιότητα να συμβάλλει στην προστασία της νόμιμης αγοράς και στη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων. Για το λόγο αυτό, συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε έμπρακτα τις διωκτικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περιστολή του λαθρεμπορίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση η κα Γεωργία Καρούντζου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η JTI, μέσω της Παγκόσμιας Οργάνωσής της κατά του Παράνομου Εμπορίου, διερευνά το παράνομο εμπόριο καπνού ένα φαινόμενο που πλήττει τους καταναλωτές, την αγορά, τις επιχειρήσεις αλλά και τα δημόσια έσοδα από τον καπνό.

Στόχος της JTI είναι η διεξαγωγή διαλόγου με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ως μέρος της δραστηριότητάς της η στήριξη της εφαρμογής του νόμου με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με σκοπό τη μείωση του φαινομένου.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button