Θρασύτητα ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στο Άβατο Ξάνθης

Θρασύτητα ληστεία έγινε το πρωί στην Αγροτική Τράπεζα του χωριού Αβάτου από έναν ένοπλο ο οποίος αφαίρεσε από το ταμείο της τράπεζας το ποσό των 19.000 ευρώ και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού όπου ο συνεργός του περίμενε έξω.
Έντρομοι οι δύο υπάλληλοι του καταστήματος και ο ένας πελάτης χωριανός αντίκρισαν έναν άνδρα που φορούσε κράνος και κρατούσε πιστόλι, σύμφωνα με την μαρτυρία της υπαλλήλου.

Θρασύτητα ληστεία έλαβε χώρα χθες το πρωί στην Αγροτική Τράπεζα του χωριού Αβάτου από έναν ένοπλο ο οποίος αφαίρεσε από το ταμείο της τράπεζας το ποσό των 19.000 ευρώ και διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού όπου ο συνεργός του περίμενε έξω.


Έντρομοι οι δύο υπάλληλοι του καταστήματος και ο ένας πελάτης χωριανός αντίκρισαν έναν άνδρα που φορούσε κράνος και κρατούσε πιστόλι, σύμφωνα με την μαρτυρία της υπαλλήλου.


Ο ένοπλος ληστής άρπαξε την λεία που παρέδωσαν έντρομοι οι υπάλληλοι της τράπεζας, βγήκε από το υποκατάστημα και μετά εξαφανίστηκε επιβαίνοντας στην μηχανή που οδηγούσε συνεργός του έξω από το υποκατάστημα.


Δυστιχώς αυτά είναι άσχγμα δείγματα και όσο τα οικονομικά πράγματα θα προχωρούν στο αδιέξοδο άλλο τόσο γεγονότα αυτού του είδους θα είναι καθημερινά.


Η πολιτεία πλέον δεν έχει περιθώριο να εκθέτει  σε κίνδυνο την  ζωής των συμπολιτών μας.


Πρέπει να επανδρώσει τα Αστυνομικά τμήματα, να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει το προσωπικό.


 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


 


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ


Την 14.07.2010 και ώρα 10.00′ στο Άβατο Ξάνθης, δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη ενεργώντας κατά συναυτουργία με την απειλή όπλου (πιθανόν πιστολιού) αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα από το υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, το ποσό των 19000 ευρώ και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Στην περιοχή διενεργούνται εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την ανακάλυψη των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ευλάλου σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button