Ειδήσεις

Μέσι και Ρονάλντο έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι πριν το Μουντιάλ

Ο Αργεντίνος και ο Πορτογάλος άσσος πριν το Μουντιάλ, αναμετρώνται στο αρχαίο παιχνίδι στρατηγικής

Ο Λιονελ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σίγουρα δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών και σίγουρα οι καλύτεροι στις δύο τελευταίες δεκαετίες στον κόσμο της στρογγυλής θεάς.

Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος είναι αυτές τις ημέρες στο Κατάρ για να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα είναι και για τους δύο το 5ο στην καριέρα τους. Ο Αργεντίνος και ο Πορτογάλος θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει από το παλμαρέ τους.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει δηλώσει ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Μουντιάλ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πρόσφατα ότι εάν κερδίσει την κούπα στο Κατάρ θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση!

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκαν μαζί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο και έπαιξαν μια παρτίδα σκάκι. Αυτός που τους ένωσε είναι ο γαλλικός  οίκος μόδας “Louis Vuitton” ο οποίος τους έψησε να φωτογραφηθούν για πρώτη φορά μαζί!

«Η νίκη είναι μία κατάσταση του μυαλού. Μία μακρά παράδοση στη χειροτεχνία μπαούλων, μέσω της φωτογράφησης της Annie Leibovitz»., αναφέρει η λεζάντα που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς των δύο παικτών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button