Ανακοινώσεις

Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για τον Γ’ Κύκλο της Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων Δ.Π.Θ., Thinc Thrace Incubator

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Thinc Thrace Incubator, ανακοινώνει με χαρά την έναρξη του γ’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμά της. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 έως την Κυριακή 21 Απριλίου 2024.

Για να είναι επιλέξιμες οι αιτήσεις, απαιτείται τουλάχιστον ένα μέλος της ομάδας να είναι ηλικίας έως 35 ετών και η ομάδα να αποτελείται από 2 έως 5 άτομα.

Η Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης έχει ως κύριο στόχο την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας μέσω της ενίσχυσης της επιχειρηματικής διαδικασίας από την ιδέα έως την είσοδο του προϊόντος ή της υπηρεσίας στην αγορά. Μέσω της Thinc Thrace Incubator, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2022 και ήδη έχει φιλοξενήσει 48 επιχειρηματικές ιδέες, παρέχεται ένα πρόγραμμα υποστήριξης για τις νεοφυείς επιχειρήσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στη θερμοκοιτίδα του ΔΠΘ θα γίνονται δεκτές μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Thinc στον παρακάτω σύνδεσμο: https://thinc.duth.gr/el/participation-form

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα της Thinc Thrace Incubator.

Επιπλέον, για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@thinc.duth.gr.

Από την Πρυτανεία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button