Άρθρα

Τι το περάσατε;

Τα συναισθήματά μας δεν πρέπει να ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλιά της ψυχής, του νου και της καρδιάς μας σαν να ναι ανελκυστήρες.
Πρέπει να τα νιώθουμε σίγουρα και όχι ευμετάβλητα, καθώς μαζί με τα δικά μας, εξαρτώνται και έχουν συνέπεια κι άλλων, που δε φταίνει μέσα απ τις δικές μας συναισθηματικές αστάθειες να κλονίζονται κι εκείνα.
Επιβάλλεται να ξέρουμε τι μας γίνεται και να μην τα αφήνουμε όλα στην τύχη, στην μοίρα, γιατί η τύχη είμαστε εμείς και οι επιλογές μας.
Υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις που άθελά μας, χωρίς εμείς να φταίμε, συμβαίνουν τα διάφορα, που δεν είναι στο χέρι μας,ούτε να τα καθοδηγήσουμε, μα ούτε και να τα διευθετήσουμε.
Το ασανσέρ καλό είναι για λειτουργικές εξυπηρετήσεις να βρίσκεται και χρησιμοποιώντας το, να μας διευκολύνει στις μετακινήσεις και στις μεταφορές.
Τα συναισθήματα δεν πρέπει να ναι ένα αλισφερήσι απλό, αλλά μια αποδοχή και μια αμοιβαία σύμπραξη αισθήσεων και αποτυπώσεών τους, καταστάσεων και πάντα να επισπεύδουμε της κάκιστης τροπής, προς διαφυγής παρεξήγησης κι όχι μόνο.
Στέρεα και ειλικρινή τα λόγια μας, σταράτα με τα έργα μας, να δώσουμε και να αποδώσουμε πάντα τις ευθύνες μας, σ όποιον πρέπει κι όπως του αναλογούν.
Ασανσέρ, δε θα κάνουμε ούτε τα μυαλά μας, ούτε φυσικά και τις φαιές τους ουσίες, ώστε να παλεύουν να μην αλλοιωθούν απ τους παραλογισμούς και τις κακότροπες συμπεριφορές των άλλων.
Σκαμπανεβάσματα δεν είθισται να ωφελούν, παρά μας μπερδεύουν και τείνουν τον αργό ζωντανό θάνατό μας, σε μακροημέρευσή του, καθώς έπρεπε να σπεύδουμε προς την απόλυτη αφάνειά του.
Αννα Ζανιδακη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button