Στηρίξτε την αγορά μας

“Οι εξελίξεις γύρω μας τρέχουν σε ότι αφορά την οικονομία του τόπου. Καθημερινά ο καθένας μας δίνει μια μάχη για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες αλλά και πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οικονομίας. Ο τόπος μας οδεύει σε ολοκληρωτικό μαρασμό από άποψη εργασίας και ανάπτυξης. Το νέο εμπορικό κέντρο, που παρ’ όλες τις παρεμβάσεις δεν υπήρξε δυνατότητα να εμποδίσουμε την είσοδό του στην αγορά μας, είναι γεγονός. Δεν είμαστε αντίθετοι στην πρόοδο ούτη στην απελευθέρωση της αγοράς, όταν αυτό γίνεται με γνώμονα το καλό του καταναλωτή και του τόπου. Είμαστε αντίθετοι σε ότι έχει να κάνει με την υποβάθμιση της τοπικής αγοράς.

“Οι εξελίξεις γύρω μας τρέχουν σε ότι αφορά την οικονομία του τόπου. Καθημερινά ο καθένας μας δίνει μια μάχη για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες αλλά και πρωτόγνωρες καταστάσεις τις οικονομίας. Ο τόπος μας οδεύει σε ολοκληρωτικό μαρασμό από άποψη εργασίας και ανάπτυξης.


Το νέο εμπορικό κέντρο, που παρ’ όλες τις παρεμβάσεις δεν υπήρξε δυνατότητα να εμποδίσουμε την είσοδό του στην αγορά μας, είναι γεγονός.


Δεν είμαστε αντίθετοι στην πρόοδο ούτη στην απελευθέρωση της αγοράς, όταν αυτό γίνεται με γνώμονα το καλό του καταναλωτή και του τόπου. Είμαστε αντίθετοι σε ότι έχει να κάνει με την υποβάθμιση της τοπικής αγοράς.


Ολοι πρέπει να σκεφτούμε ότι έχουμε μερίδιο ευθύνης για ότι συμβαίνει αλλά και ότι πρόκειται να συμβεί. Μην γυρίζετε την πλάτη λέγοντας ότι αυτό δεν σας αφορά. Η ευαισθησία του καθενός από εμάς μπορεί να προασπίσει όχι μόνο τα δικά μας αλλά και τα συμφέροντα του κάθε επαγγελματία που έχει δώσει τη ζωή του να στήσει μια επιχείρηση, δίνοντας παράλληλα δουλειά σε ανθρώπους δικούς μας ή της διπλανής πόρτας.


Στηρίξτε την τοπική αγορά κάνοντας έρευνα συγκρίνοντας και ελέγχοντας τις τιμές τόσο στην αγορά όσο και στο εμπορικό κέντρο. Αν δεν υπάρχουν διαφορές στηρίξτε την αγορά μας, μην την αφήσετε να σβήσει τώρα που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Οταν βρισκόμαστε σε πολυκαταστήματα επιλέγουμε αντίστοιχα ελληνικά προϊόντα γιατί έτσι στηρίζω την παραγωγή στη χώρα μου και τις θέσεις εργασίας. Λέμε όχι στις μαζικές αγορές γιατί αυτές αδυνατίζουν το πορτοφόλι μας και χάνουμε καλύτερες προσφορές στο μέλλον.


Μην αφήσετε να χαθεί η πνοή του τόπου.”


Ο Πρόεδρος Εμπορικού


Τμήματος ΕΒΕ


Μυλωνάς Γεώργιος


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button