Ειδήσεις

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΡΙΤΗΣ – ΤΖΟ ΜΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 12ου ROUT CLASSIC 100 MILES 2022
Γράφει ο Στέλιος Αρσενίου

Νικητής του 12ου Rout 100 Miles, ο Παναγιώτης Παναρίτης, ο οποίος διένυσε την απόσταση των 164χλμ σε 27 ώρες και 37 λεπτά.
Σ’ έναν αγώνα-πρόκληση για κάθε δρομέα μεγάλων αποστάσεων καθώς ο αγωνιζόμενος στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο ένστικτο και την εμπειρία του, ο Παναγιώτης Παναρίτης αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτικός προσθέτοντας στο παλμαρέ του μία σπουδαία νίκη.
Ήταν η 2η φορά που τερμάτισε πρώτος.
Προηγήθηκε η επιτυχία του 2019.
Rout Classic 100 Miles: Μεγάλη νικήτρια στις γυναίκες η Τζο Μαντά!

Η εξαιρετική Τζο Μαντά είναι η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα Rout Classic 100 Miles, τερματίζοντας σε 31 ώρες και 12 λεπτά. Έξι χρόνια μετά, η Μαντά επέστρεψε στον δύσκολο αγώνα της χώρας μας και πήρε τη νίκη, τερματίζοντας παράλληλα στην 7η θέση της γενικής κατάταξης.
Ο αγώνας των 100 μιλίων είναι ενταγμένος στο Rodopi Advendurun και απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς trail που με ελάχιστη εξωτερική βοήθεια καλούνται να ανταπεξέλθουν.
Η διαδρομή είναι χαραγμένη στην αχανή Οροσειρά της Ροδόπης και αποτελεί πρόκληση για κάθε αγωνιζόμενο.


Στις 6:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 14/10/2022 ξεκίνησε η αθλητική περιπέτεια των δρομέων που αγωνίστηκαν στο 12ο Rout 100 Miles.
Συνολικά 102 άνδρες και γυναίκες υπερμαραθωνοδρόμοι βρέθηκαν στην εκκίνηση του πρώτου αγώνα trail που ξεπερνά τα 164 χιλιόμετρα στην Ελλάδα.
Θερμότατα Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, εθελοντές, φροντιστές, διοργανωτές.
Με το καλό και του χρόνου στον 13ο επετειακό αγώνα.

Στέλιος Αρσενίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button