Ειδήσεις

Τελετή υπογραφής μνημονίων συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης και των επιχειρήσεων Selecta Hellas, Sunlight και ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ

Την Τετάρτη 12/12/2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή υπογραφής μνημονίων συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης και των επιχειρήσεων Selecta Hellas, Sunlight και ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ.

Την τελετή προλόγισε ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης Καθηγητής κ. Γεώργιος Γκαϊντατζής, ο οποίος ανέλυσε τις επιδιώξεις και τα οφέλη που αναμένεται να προκύψουν από την εμβάθυνση της συνεργασίας με τις τρεις επιχειρήσεις. Ακολούθως οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων κ. Kreibaum T., Νάκος Σ. και Παπαζηλάκης Π. αναφέρθηκαν εν συντομία στα πλεονεκτήματα που αναμένεται να προκύψουν τόσο για τους φοιτητές του Τμήματος όσο και για τις επιχειρήσεις από την υλοποίηση κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών δράσεων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της θερμοκοιτίδας υποστήριξης νέων επιχειρηματιών και νεοφυούς επιχειρηματικότητας Thinc Thrace Incubator στην Πολυτεχνικής σχολή Ξάνθης.

Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης 
Πολυτεχνική Σχολή 
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button