ΕιδήσειςΠεριφέρεια

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΘ ΜΕ Γ.Γ. ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

          Γνωρίζεται ότι το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής, αντιπροσωπεία της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ. Επίσης, παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ Πασχάλης.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης μας αποτελούνταν από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ Αναστάσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ Άγγελο, τον Β΄ Αντιπρόεδρο ΖΙΩΓΑ Γεώργιο και τον Αντιπρόσωπό μας στην Ομοσπονδία (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Παναγιώτη. Αρχικά ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και ο Πρόεδρος της Ένωσής μας καλωσόρισαν τον κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ στην ακριτική μας Περιφέρεια και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Κατόπιν, ακολούθησε ανάλυση των κυριότερων θεσμικών, οικονομικών και ασφαλιστικών ζητημάτων καθώς και των ειδικότερων θεμάτων που απασχολούν τα υπηρετούντα στελέχη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, ενισχύοντας τις Υπηρεσίες μας τόσο με έμψυχο δυναμικό, όσο και με τον αναγκαίο σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα. Ο κ. Γενικός Γραμματέας, έχοντας ευρεία γνώση των ειδικότερων ζητημάτων, ένεκα και της τριετής του θητείας ως Αρχηγός του Σώματος, δεσμεύτηκε στο πλαίσιο των νέων αρμοδιοτήτων του για τη διευθέτησή τους σε συνεργασία με την πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μετά το πέρας της συνάντησης ακολούθησε η επίδοση στον κ. Γενικό Γραμματέα αναλυτικού υπομνήματος διεκδικήσεων και αιτημάτων και πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο απονομή τιμής ένεκεν αναμνηστικής πλακέτας.

Για το Δ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button