Αγώνας Σπόρ

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ – ΔΕΚΑ 65-49

Ακόμη μια εντός έδρας νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ που επικράτησε με 65-49 της ΔΕΚΑ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ κυριάρχησε στο παιχνίδι έχοντας ως όπλο την καλή  άμυνα αλλά και την κυριαρχία στα ριμπάουντ και μετά το πρώτο δεκάλεπτο όπου οι ομάδες συμβάδιζαν πήρε προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασε σε κανένα σημείο της συνάντησης.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν από λίγες μέρες συνδύασε το ντεμπούτο του με νίκη τονίζοντας μετά την λήξη πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και πως θα πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν όλοι στις προπονήσεις.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι επικράτησαν στο παιχνίδι και έχοντας τους Παλλάκη – Μπουτσακτσή σε εξαιρετική κατάσταση κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ημίχρονο με διαφορά 9 πόντων (33-24). Σε αυτό το διάστημα ο Παλλάκης είχε 10 πόντους ενώ ο Μπουτσακτσή 7 τάπες !!!

Στο 3ο ημίχρονο η ομάδα της ΔΕΚΑ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην καλή άμυνα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και σημείωσε μόνο 6 πόντους με αποτέλεσμα ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ να προηγηθεί με 18 πόντους. Η διαφορά έφτασε ακόμη και τους 23 (53-30) αλλά σε εκείνο το σημείο η ΔΕΚΑ με σερί 0-8 μείωσε σε 53-38 χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω.

Διαιτητές: Ελευθεριάδης – Ντούρας – Νέδογλου

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 33-24,48-30,65-49

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ (Παπαδόπουλος): Τζίμης 2, Γιοβάνοβιτς 12 (1), Παλλάκης 19 (1), Τσίλογλου, Τσαλαπατάς, Κατσαμούρης 12(2), Κάλτσος, Βοϊβατόπουλος, Χρήστου 5(1), Μαλανδρής, Μακαρατζής 6, Μπουτσακτσή 9.

ΔΕΚΑ (Νικολαϊδης): Πούντος, Τουλουπής 8 (2), Βαιντερλής, Παλαμίδας 5, Καπετάκης 2, Καλαποθαράκος 6, Τσιροπούλης Ι. 9(2), Τσιροπούλης Μ. 2, Λιοτόπουλος 13 (2), Θεογιάννης, Πατρίκης 4.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button