“Ηρθα στην Ξάνθη για να παίξω”

Τους λόγους που τον οδήγησαν από την Αγγλία στην Ελλάδα και από την Μπρίστολ Σίτι στην Ξάνθη εξήγησε στη “SportDay” το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Πέτερ Στίβαρ.

Τους λόγους που τον οδήγησαν από την Αγγλία στην Ελλάδα και από την Μπρίστολ Σίτι στην Ξάνθη εξήγησε στη “SportDay” το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Πέτερ Στίβαρ.


“Ο πρώτος λόγος είναι ότι με κέρδισε ο πρόεδρος με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Από την πρώτη στιγμή μού έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Ο δεύτερος και σημαντικότερος λόγος είναι ότι θέλω να παίξω μπάλα και γι’ αυτό ήρθα στην Ξάνθη που θα μου δώσει αυτή την ευκαιρία. Τους τελευταίους έξι μήνες μού είχε λείψει το ποδόσφαιρο”, τόνισε ο 28χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε: “Ξέρω τον Βολφ ως όνομα, αλλά δεν τον γνωρίζω προσωπικά”.



Ο Σλοβάκος επιθετικός αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Στρμπα, ο οποίος βρίσκεται στο “στόχαστρο” της ομάδας: “Εχω διαβάσει για το ενδιαφέρον της Ξάνθης για τον Στρμπα και ελπίζω να έρθει διότι συνεργαζόμασταν άψογα στη Ζίλινα”.


Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Στιβάρ, Βλάντιμιρ Βάργκα, τόνισε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη της καριέρας του. Θεωρώ πολύ καλή κίνηση τη μεταγραφή του στην Ξάνθη”.


Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ξάνθης αναμένονται από την ερχόμενη εβδομάδα.


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Ο Σύλλογος Φιλάθλων Xanthifans πιστός στο ραντεβού του εξασφάλισε και φέτος 200 περίπου κάρτες διαρκείας για την νέα περίοδο στην θύρα Α1.


Η διάθεση των καρτών διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία του συλλόγου καθημερινά τις απογευματινές ώρες 18.00 έως 21.00.


Οι τιμές των εισιτηρίων έως και 30 Ιουνίου είναι οι εξής: Ενήλικες :168Ε Μαθητές (15-18 ετών):90Ε Παιδιά (έως 14 ετών): 50Ε


Με την προμήθεια του εισιτηρίου ο κάτοχος λαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ από τον σύλλογο:- μια τσάντα του νέου χορηγού ένδυσης της ομάδας Hummel, – ένα κασκόλ του συλλόγου, – ένα μπλουζάκι T-shirt του συλλόγου – και ένα φούτερ του συλλόγου.


Γίνονται προσπάθειες οι παραπάνω τιμές να παραμείνουν σταθερές έως και την τελευταία ημέρα της διάθεσης εισιτηρίων τον Αύγουστο.


Εάν και εφόσον επιτευχθεί αυτό θα υπάρξει ενημέρωση από την υπάρχον ιστοσελίδα .


Ειδάλλως ισχύουν οι διαβαθμίσεις των τιμών που δημοσίευσε η ΠΑΕ.


Δηλαδή μέχρι 30 Ιουνίου οι παραπάνω τιμές και από 1η Ιουλίου οι αυξημένες.


Για την ολοκλήρωση της αίτησης από τους ενήλικες και την έκδοση της κάρτας διαρκείας θα χρειαστούμε εκτός από το όνομα, επώνυμο διεύθυνση, τηλέφωνο και αριθμό ταυτότητας του κατόχου, επιπλέον από φέτος, το ΑΦΜ , και μια φωτογραφία.


Τα παραπάνω φυσικά δεν είναι απαιτητά από τον σύλλογο αλλά επιβάλλονται μέσω της ΠΑΕ στα πλαίσια της ενιαίας κάρτας φιλάθλου που θα ισχύει από φέτος στο πρωτάθλημα της Super League από την διοργανώτρια αρχή.         

Σχετικά Άρθρα

Back to top button