Φεστιβάλ γκράφιτι “Creative Creatures-Urban Art”

Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Δήμος Ξάνθης και η Εταιρία Πολιτιστικής και Επιστημονικής Παρέμβασης “Εντρόπικα” διοργανώνουν φεστιβάλ γκράφιτι “Creative Creatures-Urban Art” με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ποικίλες εκδηλώσεις από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου 2009.

    Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, ο Δήμος Ξάνθης και η Εταιρία Πολιτιστικής και Επιστημονικής Παρέμβασης “Εντρόπικα” διοργανώνουν φεστιβάλ γκράφιτι “Creative Creatures-Urban Art”   με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό  και ποικίλες εκδηλώσεις από τις 18 Σεπτεμβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου 2009.


   Στα πλαίσια των εκδηλώσεων συνεχίζεται η έκθεση στην καπναποθήκη “Π” και οργανώθηκε μια εικαστική παρέμβαση σε τοίχο επί της οδού Φιλίππου και τμήματος Λευκού Πύργου στις 25-26-27 Σεπτεμβρίου που θα αποτελέσει και μια μόνιμη εικαστική έκφραση της τέχνης του γκράφιτι στην πόλη μας.


   Η ομάδα των καλλιτεχνών θα συμμετάσχει σε μια νέα δημιουργική προσπάθεια παρεμβαίνοντας σε αυτοκινούμενο τροχόσπιτο στον αύλειο χώρο της καπναποθήκης “Π” το τριήμερο 16, 17 και 18 Οκτωβρίου.


   Η εικαστική παρέμβαση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου στις 12.30.


   Στόχος των διοργανωτών είναι  η ανάδειξη και προβολή της σύγχρονης δημιουργίας νέων ανθρώπων και να τους δοθεί η ευκαιρία για μια ελεύθερη έκφραση των καλλιτεχνικών τους ανησυχιών.


   Η εκδήλωση οργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη του καταστήματος “σούσουρο” τηλ. 2541078948 www.myspace.com/sousouro

Σχετικά Άρθρα

Back to top button