Έως την Πέμπτη οι αιτήσεις για την πρόσληψη Βρεφονηπιοκόμων

Σαφέστατα και αφήνει αιχμές η ανακοίνωση της Παράταξης “Πολίτες για την Αλλαγή” σχετικά με την πρόσληψη των 4 βρεφονηπιοκόμων με δίμηνη σύμβαση αφού η ανακοίνωση εστιάζει στις ημερομηνίες λήψης απόφασης, ανάρτησης στην ιστοσελίδα του δήμου και στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων. ο Χ. Πούλιος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν θέλησε να δώσει περισσότερα εμμένοντας στην ανακοίνωση της παράταξης.

 


Σαφέστατα και αφήνει αιχμές η ανακοίνωση της Παράταξης “Πολίτες για την Αλλαγή” σχετικά με την πρόσληψη των 4 βρεφονηπιοκόμων με δίμηνη σύμβαση αφού η ανακοίνωση εστιάζει στις ημερομηνίες λήψης απόφασης, ανάρτησης στην ιστοσελίδα του δήμου και στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων.


ο Χ. Πούλιος σε τηλεφωνική μας επικοινωνία δεν θέλησε να δώσει περισσότερα εμμένοντας στην ανακοίνωση της παράταξης.


Ο Γιάννης Χρηστίδης, πρόεδρος του ΔΣ των Βρεφονηπιακών σταθμών Ξάνθης, αναφέρει ότι η έγκριση από την Περιφέρεια ήρθε μέσα στον Ιανουάριο και προβλέπεται σε περιπτώσεις επείγουσες και εκτάκτου ανάγκης η δημοσιοποίηση να είναι στο χρονικό περιθώριο των 5 εργάσιμων ημερών και μάλιστα όπως τόνισε δεν προβλέπεται καν αυτές να δημοσιοποιούνται στον έντυπο τύπο αλλά στον ηλεκτρονικό, παρ όλα αυτά συμπληρώνει ότι ο Οργανισμός κοινοποίησε την εγκύκλιο για την πρόσληψη σε δύο τοπικά έντυπα της πόλης μας.


Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε ότι ευελπιστεί μετά το πέρας της δίμηνης σύμβασης, το πρόβλημα του προσωπικού να λυθεί με την επιστροφή των εγκυμονουσών εργαζομένων, την συνένωση των δομών με το δήμο Σταυρούπολης όπου θα προστεθεί προσωπικό στους βρεφονηπιακούς και φυσικά με τις μετατάξεις.


Ο Γ. Χρηστίδης ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει προεπιλεγεί το προσωπικό αφού η επιλογή του θα γίνει με όρους ΑΣΕΠ.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button