Αγώνας Σπόρ

Super League 1: Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής με Βόλος – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 ανοίγει απόψε (29/10) με δύο παιχνίδια. Ο εκ των ουραγών και δίχως νίκη Ιωνικός, υποδέχεται στη Νεάπολη (17:00) τον ντεφορμέ Παναιτωλικό που στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του πήρε μόλις ένα βαθμό.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί την Κυριακή (30/10), με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται (16:00) τη Λαμία. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τους τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και να διατηρήσουν – ή και να μειώσουν – τη διαφορά από την κορυφή κόντρα στο σκληροτράχηλο σύνολο του Τζιανλούκα Φέστα.

Το πρώτο ντέρμπι με την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια (19:30) δίνει η ΑΕΚ που φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» είναι σε καλό… φεγγάρι καθώς συμπλήρωσε έξι σερί επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις, τη στιγμή που οι «ασπρόμαυροι» ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Μία ώρα αργότερα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης και ΟΦΗ ψάχνουν βάλσαμο για τις πληγές τους. Οι «κίτρινοι» θέλουν να ξεπεράσουν την ήττα στις καθυστερήσεις στη Λεωφόρο ενώ οι Κρητικοί να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με τον Λιθουανό Βάντας Νταμπράουσκας στον πάγκο τους.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής κλείνει τη Δευτέρα (31/10) στους «Ζωσιμάδες» (18:00) με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης να κινούνται κάτω του μετρίου μέχρι στιγμής. Ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι πέντε ματς δίχως «τρίποντο» ενώ οι Αρκάδες αναδεικνύονται «μετρ της ισοπαλίας» αλλά έχουν μόλις μια νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

17:00 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – Παναιτωλικός

19:30 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022
16:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λαμία
16:30 Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, Λεβαδειακός – Ατρόμητος
19:30 OPAPArena, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
20:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΟΦΗ

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022
18:00 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button