Δημοτικές Εκλογές

Είμαστε Πολίτες αυτής της πόλης, Πολίτες γι’ αυτήν την πόλη

Είμαι συμμέτοχος μιας δημοτικής  παράταξης που έχει ως στόχο  να μεταφέρει τις αξίες της  συλλογικότητας στην Τοπική Aυτοδιοίκηση. Τις αξίες της ισότητας και της δημοκρατίας  σε ένα σύστημα που μέχρι χθες στήριζε την παντοδυναμία του εκάστοτε Δημάρχου. Επιδιώκουμε να εκπροσωπήσουμε τη  δύναμη και τις επιθυμίες των πολλών απέναντι στις προσωπικές στρατηγικές, λίγων παραγόντων!

Είμαι συμμέτοχος στη μεγάλη προσπάθεια να «καθαρίσουμε» την πόλη μας από τη διαπλοκή.

Είμαι συμμέτοχος στον αγώνα για την ανάπτυξη του Δήμου μας.

Επί 50 συνεχή χρόνια έχουμε παρουσία της ίδιας παράταξης και των ίδιων φυσικών προσώπων ή συγγενών των, στη δημοτική αρχή. Οι «επαγγελματίες αυτοδιοικητικοί». Ο κύκλος αυτός κλείνει και έφτασε η ώρα της ανατροπής ενός αρτηριοσκληρωτικού κατεστημένου.

Η   ενίσχυση της Τ.Α. με νέες δυνάμεις, νέες ιδέες και νέους ανθρώπους που έχουν όραμα, σχέδιο και όρεξη για πολλή δουλειά είναι η μοναδική επιλογή μας, για να πάει ο τόπος ΜΠΡΟΣΤΑ.

Αντίπαλός μας εκτός από το συνεχώς ανακυκλούμενο παλαιό αυτοδιοικητικό  προσωπικό, που θεωρεί ότι ο «Δήμος τους ανήκει, είναι η  αντίληψη ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας, ότι δεν έχει νόημα η συμμετοχή».

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του κόσμου είναι το μεγαλύτερο στοίχημα και η πόλη δεν μπορεί να αλλάξει χωρίς αυτή.

Είμαστε μια δημοκρατική παράταξη. Μια Συλλογικότητα της σκέψης, της συμμετοχής της πρότασης, της δράσης, της ανατροπής, της δουλειάς.

Προερχόμαστε από διαφορετικές αφετηρίες. Είμαστε εργαζόμενοι,άνεργοι, φοιτητές, συνταξιούχοι, επιστήμονες,  επιχειρηματίες  και συν-εργαζόμαστε για την Ξάνθη της δημιουργίας, την Ξάνθη που θα απελευθερώσει τις δυνάμεις της, που θα βγει από την εσωστρέφεια και  θα φύγει ΜΠΡΟΣΤΑ.

Στη δημοτική μας κίνηση βρίσκουν χώρο όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες, όλοι όσοι αγαπάνε την Ξάνθη και δεν τη φαντάζονται ως μια μικρή επαρχιακή κωμόπολη, όλοι όσοι οραματίζονται έναν Δήμο που θα διοικείται από τους πολλούς και δε θα διοικούν  οι ‘’λίγοι’’.

Θέλουμε έναν Δήμο αλληλέγγυο, ανοιχτό, δημοκρατικό και αποτελεσματικό!

Εμείς, οι πολίτες του Δήμου Ξάνθης, η μεγάλη πλειοψηφία αυτού του τόπου, θέλουμε να αλλάξουν όλα αυτά!

Είμαστε εδώ και είμαστε παρόντες!

Σχεδιάζουμε  την πόλη που θέλουμε να ζούμε.

Σχεδιάζουμε την πόλη που διεκδικεί το μέλλον της.

Καλούμε σε μια προοδευτική συμμαχία για να ανατρέψουμε το παλιό να αφήσουμε πίσω την εποχή της Αδράνειας, της απευθείας ανάθεσης, της Απαξίωσης και της Ιδιοτέλειας.

Έλα μαζί μας να φτιάξουμε το κοινό μας μέλλον, στο όραμα για τη δική μας πόλη.

Γιώργος  Χατζηθεοδώρου

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

ΜΠΡΟΣΤΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button