“ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ”

Είναι πραγματικά λυπηρό που ο νέος αρχηγός της Ν.Δ., δεν επέλεξε ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματος τον κ. Κοντό, αντί του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.
Οι αποτυχημένοι του χθες, δεν μπορούν να γίνουν οι εκτιμητές του αύριο.

Είναι πραγματικά λυπηρό που ο νέος αρχηγός της Ν.Δ., δεν επέλεξε ως εκπρόσωπο τύπου του κόμματος τον κ. Κοντό, αντί του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου.
Οι αποτυχημένοι του χθες, δεν μπορούν να γίνουν οι εκτιμητές του αύριο.
Στις 4 Οκτωβρίου ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ και στον Πρόεδρό του Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει τα ηνία της χώρας.
Ο ελληνικός λαός επέλεξε τον δρόμο της κοινωνικής ισότητας και δικαιοσύνης, της κοινωνικής συνοχής, τον σεβασμό της αξιοπρέπειας του πολίτη, την συμμετοχική διακυβέρνηση, τις ίσες ευκαιρίες, την αξιοπιστία και την προοπτική, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, χωρίς άλλες δεσμεύσεις εκτός από εκείνη απέναντι στον ελληνικό λαό, ήδη προχωρά σε αλλαγές στον τρόπο διακυβέρνησης.
Αλλάζει όλα εκείνα , που επί δεκαετίες πλήγωναν τον πολίτη και την αξιοπιστία του πολιτικού μας συστήματος.
Ενισχύεται ο ΑΣΕΠ και κατοχυρώνεται η διαφάνεια στις προσλήψεις στο δημόσιο και των ευρύτερο δημόσιο τομέα,
Ενισχύεται η διαφάνεια μέσω της ανάρτησης στο διαδίκτυο όλων των αποφάσεων των υπουργείων, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, τον Οργανισμών κλπ,
Ιδρύεται Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,
Ταυτόχρονα,
Ενισχύονται οικονομικά με το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης οι οικονομικά αδύναμοι,
Με το νομοσχέδιο για την ρύθμιση των οφειλών και την αναμόρφωση του Τειρεσία, βοηθούνται άμεσα οι πολίτες – επιχειρηματίες και ενισχύεται η οικονομία,
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρά σε τομές και ανατροπές σε όλους τους τομείς, επιχειρώντας τη μετάβαση στο αύριο.


Θα μας προκαλούσε έκπληξη αν οι πολιτικοί εκπρόσωποι του χθες, αυτοί που καταδικάστηκαν από τον ελληνικό λαό και το όνομά τους γράφτηκε με τα μελανότερα χρώματα στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις ανατροπές και τις αλλαγές που επιχειρούνται από την κυβέρνηση.
Εκτεθειμένοι από τις δικές τους πολιτικές πρακτικές, καταδικασμένοι στην συνείδηση του κόσμου, αμετανόητα προσκολλημένοι στο χθες, επιχειρούν να δηλώσουν παρόντες καταστροφολογώντας.

Οι πολίτες, όμως, δεν παρασύρονται.
Εμείς, το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ του Νομού Ξάνθης, σε τοπικό και Νομαρχιακό επίπεδο, καλούμε όλους τους ενεργούς συμπολίτες μας αλλά και τους φορείς του Νομού να συμμετέχουμε όλοι μαζί στις διαδικασίες διαβούλευσης.
Το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σήμερα, όπως και στο παρελθόν, προτάσσει το συμφέρον του Νομού και των πολιτών και δουλεύει στην κατεύθυνση της προόδου και της ευημερίας του τόπου.


ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

ΥΓ. Για να μην ξεχνιόμαστε: ΣΕΒΑΘ, ΣΕΠΕΚ, ΖΑΧΑΡΗ, ΒΑΤΟΠΕΔΙ, 25% ΑΝΕΡΓΙΑ, 25% ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ, θα είναι λέξεις που ορισμένους θα τους κυνηγούν σε όλη την υπόλοιπη πολιτική ζωή τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button