ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007 ο Δήμαρχος Βιστωνίδος κ. Νίκος Ζλάτκος, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών κ. Δημήτριος Γουλινάκης και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας κ. Λάζαρος Φελεκίδης προσέφεραν παιχνίδια στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου,

      Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007 ο Δήμαρχος Βιστωνίδος κ. Νίκος Ζλάτκος, ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών κ. Δημήτριος Γουλινάκης και ο πρόεδρος των εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας κ. Λάζαρος Φελεκίδης προσέφεραν παιχνίδια στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, προσφορά του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας. Αφού παρέστησαν στους αγιασμούς των παιδικών σταθμών του Δήμου, συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους γονείς και παιδαγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


     Ο Δήμαρχος Βιστωνίδος κ. Νίκος Ζλάτκος δήλωσε:


     “Είναι διπλή χαρά για εμάς η σημερινή εναρκτήρια μέρα.


Χαιρόμαστε να βλέπουμε το μέλλον του Δήμου μας στα μάτια των παιδιών.


Χαιρόμαστε να μοιράζομαστε τα όνειρα γονέων και παιδαγωγών.


Προσπαθούμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες υποδομές και συνθήκες ώστε η ανάπτυξη των παιδιών μας να είναι ομαλή και σύμφωνα με τα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας μας.


Ευχαριστούμε θερμά, από τα βάθη της καρδιάς μας, τον Σύλλογο Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας, για την πραγματικά ανθρώπινη απόφασή τους.


 Καταδεικνύει ότι ο θεσμός του συνδικαλισμού έχει πολλαπλή προσφορά και δεν αρκείται μόνο στη διεκδίκηση και υπεράσπιση συμφερόντων των εργαζομένων. Είναι πραγματικά αξιέπαινη η ενέργειά τους αυτή και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.”


 Με τη σειρά του ο πρόεδρος των παιδικών σταθμών του Δήμου Βιστωνίδος κ. Δημήτριος Γουλινάκης είπε:


“Καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες ώστε να διαφυλάξουμε και να εξασφαλίσουμε άριστες συνθήκες διαβίωσης στους παιδικούς σταθμούς.


Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου, προχωρήσαμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις στην λειτουργία των παιδικών σταθμών και με ενέργειες και δράσεις βελτιώσαμε όσα κακώς κείμενα υπήρχαν.


Η προσφορά του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας, έρχεται ως νέο ξεκίνημα για την φετινή χρονιά για μεγαλύτερες προσπάθειες από τη διοίκηση και τους εργαζομένους.


Τέλος, θα ήθελα και εγώ προσωπικά, να ευχαριστήσω ολόθερμα την ενέργεια του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής και να ευχηθώ καλή χρονιά σε παιδιά και εργαζομένους στους παιδικούς σταθμούς.”


 Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Εμπορικής Τράπεζας κ. Λάζαρος Φελεκίδης δήλωσε:


 “Η σημερινή μέρα αποτελεί και προσωπική ικανοποίηση για κάθε εργαζόμενο της Εμπορικής.


Το αίσθημα προσφοράς και τα παιδικά χαμόγελα είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για οποιονδήποτε. Χαιρόμαστε γιατί βλέπουμε πολύ όρεξη και μεράκι από εργαζομένους και διοίκηση των παιδικών σταθμών.


Ο Σύλλογος Εργαζομένων της Εμπορικής είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά στα προβλήματα της κοινωνίας.”


Σχετικά Άρθρα

Back to top button