Ειδήσεις

Διάχυση εκδήλωσης στα πλαίσια του Erasmus days του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης

Οι Erasmus Days πραγματοποιούνται για έκτη χρονιά στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου. Η Εθνική Μονάδα Συντονισμού ΙΚΥ υποστηρίζει και φέτος όλους όσοι δραστηριοποιούμαστε στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης, για να πάρουμε μέρος και να συνεισφέρουμε  στην προβολή του Erasmus+ και των εγκεκριμένων σχεδίων του σχολείου μας. 

 Οι Erasmus Days βασίζονται στις δικές μας  δράσεις και λειτουργούν ως ευκαιρία για την αναδιαμόρφωση και ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης όλων στο πρόγραμμα Erasmus. Το πρόγραμμα Erasmus “GOod PrICTices” του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης συμμετείχε  με εκδήλωση τη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Συμμετείχαν οι μαθητές και καθηγητές που πήραν μέρος στις δράσεις του προγράμματος.

Στόχοι της διοργάνωσης ήταν :

  • Η προβολή των ευρωπαϊκών αξιών, των πλεονεκτημάτων της κινητικότητας και της συμμετοχής στο εγκεκριμένο σχέδιο του σχολείου μας. 
  • Η ανάδειξη του σχεδίου “GOod PrICTices”που υλοποιήθηκε  στο πλαίσιο του Erasmus+ και των αποτελεσμάτων του για τους συμμετέχοντες και τη σχολική κοινότητα. 
  • Η διάδοση των επιτευγμάτων και ο διαμοιρασμός των εμπειριών όσων πήραν μέρος σε σχέδιο Erasmus+ με άλλους συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button